Феновете на ЦСКА от Сектор Г не желаят главен съдия

...
Феновете на ЦСКА от Сектор Г не желаят главен съдия
Коментари Харесай

Когато Гидженов отряза главата на ЦСКА до кръста

Феновете на ЦСКА от Сектор " Г " не желаят основен арбитър на мача на тима в събота да бъде Радослав Гидженов. Те приканиха той да бъде заменен, само че надали ще се случи.

Припомняме какви ги свърши въпросният рефер на мач на ЦСКА през април, 2021 година. Тогава " алените " изгубиха при гостуването си на Царско село с 1:2.

Първото попадение за домакините беше доста противоречиво, откакто пристигна след дузпа, отсъдена за фаул на Петър Занев. Нарушение фактически имаше - само че беше отвън наказателното поле и... на Стефан Христов против Занев.

Гидженов обаче даде дузпа и подвигна жълт картон на Занев. Което предопредели изгонването на капитана на ЦСКА 10 минути преди края на първото полувреме.

Макар и с 10 индивида " армейците " стигнаха до 1:1 в 75-ата минута след отличен удар на резервата Чарлс с глава.

Така пристигна още веднъж ред на Гидженов да се намеси още веднъж. В последната минута Реян Даскалов оформи крайното 2:1 с изстрел от близка отдалеченост. Преди това обаче имаше тъч, който беше в интерес на ЦСКА, само че отсъден за домакините. Именно тази обстановка докара до реализирането по попадението.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР