Феновете на ЦСКА не останаха доволни от съдийските назначения за

...
Феновете на ЦСКА не останаха доволни от съдийските назначения за
Коментари Харесай

Феновете на ЦСКА скочиха на съдийските назначения

Феновете на ЦСКА не останаха удовлетворени от съдийските назначения за предпоследния крът от елита на България.

Те реагираха и пуснаха позицията си в формалната си страница във Facebook " Трибуна Сектор Г ":

" Армейци,

Два кръга преди края на шампионата обичаният ни клуб е първи - по този начин, както и му приляга. Всичко е напълно в нашите ръце и реакцията на статуквото не закъсня - Радослав Гидженов е основен арбитър, а нашият добър " другар " Волен Чинков отговорник за ВАР.

Във връзка с меко казано скандалните назначения бихме желали да споделим информация, която доближи до нас преди броени часове - лицето Гидженов от тази година към този момент е и европейски арбитър с общителното подпомагане на вездесъщото куфарче на неуважаемия господин Караманджуков. Можем единствено да гадаем какво се желае в подмяна от съдията, само че гледайки мача в Бистрица оня ден, към този момент се досещаме.

Категорично не желаем това лице да реферира по този начин значимата за всички нас среща в събота, изключително с оглед крещящите му зависимости в посока Делиормана. Нека БФС и всички други също толкоз подвластни органи да прочетат деликатно написаното тук, тъй като не имаме намерение да вършим взаимни отстъпки с богатството на ЦСКА, нито да се трансформираме за следващ път в жертвени агнета на олтара на зализаната комплексарщина. Категорично и без да се разяснява повече!

Апелираме и управителните фактори в обичания ни клуб да заемат позиция, солидарна с нашата и дружно да предприемем всички нужни законни и легални дейности това евентуално безсрамие да бъде прекъснато още в зародиш.

Армейци, борбата е към своя край, само че както виждате съпротивата на деспотичния режим по оста Бояна - Разград доближава до своя разцвет. В този сериозен миг нямаме право на нито сантиметър обратно и нито секунда съмнение! Напред, армейски лъвове, зад нас е светинята!

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ДО САМИЯ КРАЙ! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР