Феновете на Strictly Come Dancing споделиха страховете си за актьора

...
Феновете на Strictly Come Dancing споделиха страховете си за актьора
Коментари Харесай

Лейтън и Никита от Strictly предизвикаха безпокойство от феновете със сълзлива лична забележка

Феновете на Strictly Come Dancing споделиха страховете си за артиста Лейтън Уилямс, откакто неговият професионален танцов сътрудник Никита Кузмин направи коментар за персоналния му живот.

Двойката, която е любимец за взимане на Glitterball Trophy в Strictly финала идната седмица, преди малко беше изпълнила Чарлстън на полуфинала, когато Никита, на 25, беше налегнат от страсти, до момента в който говореше за отдадеността, която 29 -годишната звезда от „ Лошо обучение “ Лейтън се беше отдала на процеса на Strictly, който им оказа помощ да получат три съвършени резултата в бягането си до финала.

Никита говореше със съ-водещата на Strictly Клаудия Уинкълман и се затрудни да измъкни думите му, до момента в който отдаваше респект на Лейтън. Той сподели: „ Знам, че той го прави да наподобява елементарно, само че вие сте най-трудолюбивият човек, с който съм бил в една стая. Опитвате се да донесете наслада на всички, без значение какво се случва на открито, без значение какво се случва с персоналния ви живот, няма да встъпвам в това. "

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР