Феновете на ще се съберат на масов протест срещу управлението

...
Феновете на ще се съберат на масов протест срещу управлението
Коментари Харесай

Феновете на големите клубове излизат на масов протест срещу Боби Михайлов и БФС

Феновете на ще се съберат на всеобщ митинг против ръководството на Боби Михайлов и БФС.

Сборният пункт е Националният стадион " Васил Левски " в София в деня на мача България-Унгария на 16 ноември от 17 ч.

Организаторите на митинга са се разпределили в три лъча по бул. " Евлоги Георгиев " и ул. " Гурко ".
Булевардът в посока " Орлов мост " ще бъде ангажиран от почитателите на ЦСКА.Частта в посока към НДК е обособен за агитките на " Левски ".По " Гурко " ще се съберат всички останали протестиращи почитатели на тимове от София и цялата страна.
Протестът, който беше разгласен още в края на октомври, стана повода, заради която Михайлов и Изпълкомът на БФС забъркаха голям скандал с УЕФА и Унгарската футболна асоциация, настоявайки мачът да се играе на празни трибуни и да се реалокира отвън столицата.

След едноседмично блуждаене и отводи на кметовете на и да дават свои терени на БФС на фона на всеобщото неодобрение на почитателите, се стигна до решението за връщане на дуела на Националния стадион, и то два дни преди интернационалната среща.

Унгарската футболна асоциация реагира с унищожителна рецензия против държанието на БФС, като го дефинира за " невиждано, несериозно и неспортсменско ".

" Не можете да организирате даже фамилна отмора по този метод - какво остава за футболен мач на интернационално равнище с висок залог, който визира доста хора и интересува милиони ", споделят унгарците в своя декларация от 14 ноември.

България има единствено две точки (две равенства) от шест мача в квалификационната си група за Евро 2024.

За Унгария мачът против България е значим, тъй като даже единствено тъждество ѝ подсигурява класиране на Европейското състезание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР