Феновете на "Междузвездни войни" казаха тежката си дума - най-великият

...
Феновете на "Междузвездни войни" казаха тежката си дума - най-великият
Коментари Харесай

Дарт Вейдър е най-великият злодей от Междузвездни войни

Феновете на "Междузвездни войни " споделиха тежката си дума - най-великият изверг от паметната галактическа сага е Дарт Вейдър, написа сп. "Рейдио таймс ".

Своеобразната ранглиста на "междузвездните злодеи " е формирана след допитване измежду читателите на изданието, които е трябвало да избират всред 16 персонажа. Подадените вотове са над 10 000. Една трета (33 процента) от участниците в анкетата са дали своят вот за Дарт Вейдър.

Относно шампионата на емблематичния ситски лорд, Хю Фулъртън, редактор от "Рейдио таймс ", споделя: "Никога не подценявайте мощта на Тъмната страна на Силата. Откакто преди повече от 40 години Дарт Вейдър за първи път се появи на екрана, вярата на почитателите му е по-силна от всеки път и една трета от тях са показали точно него за желания си изверг от "Междузвездни войни ". Филмите и телевизионните шоута от франчайза идват и си отиват, само че Дарт Вейдър постоянно ще бъде висшият изверг ", написа Българска телеграфна агенция.

Второ място с 18 % от гласовете на участниците в допитването заема император Палпатин. С по шест % следват други три знакови персонажа от "Междузвездни войни " - Дарт Мол, Върховният адмирал Траун и ловецът на глави Боба Фет.

Класаците на желаните от почитателите злодеи от галактическата сага се добавя от военачалник Грийвъс, Гридо и Моф Гидиън с по четири % от гласовете, и Кайло Рен и Великия Моф Таркин с по три.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР