Феновете на Лудогорец се отнасят с все по-голямо недоверие към

...
Феновете на Лудогорец се отнасят с все по-голямо недоверие към
Коментари Харесай

Бесни фенове на Лудогорец: Под ниво собственик, надолу всичко е за гонене!

Феновете на Лудогорец се отнасят с все по-голямо съмнение към качествата на футболистите и спортно-техническия щаб на отбора. След следващото едва показване и днешната загуба с 0:1 от ЦСКА огромна част от тях желаят чистка в отбора, само че този път освен треньорска.
 Козмин Моци: Нищо не е станало, още сме на първото място
Козмин Моци: Нищо не е станало, още сме на първото място

" Ако всички са здрави, Лудогорец ще наподобява доста по-добре "

Ето какво е мнението на част от ентусиастите, изразено в мнения на формалната Facebook страница на клуба:

" Срещу Славия без прецизен удар, против Цска 1948 без прецизен удар, с детската градина тези тимове ни биха. Пирин със Сърдити Старчета ни вкара 5 гола, през днешния ден без прецизен удар. Кой от ръководещите тима не вижда, че от 5 мача тима има 2,3 удара във вратата. Шоу, Пинас, Вердон, Сантана това са половин тим заряд. Генчев до някаква степен бърка титулярите, също по този начин не е мотиватор - казвал съм го не един или два пъти. Дано зимната пауза се откри треньор и нови играчи, че с тези дори и на 5-то място ще е доста. Лудогорец не играе НИЩО, най-явни са изброените мачове нагоре. Нито има непокътнат халф, нито нападател. За крилата понякога проблясък на Десподов и Чибота и до такава степен. Централен нападател, халф, две атакуващи крила - това би трябвало незабавно. За оценка на края на годината - междинен " 3 ", написа ентусиаст на орлите.

" Под равнище притежател надолу всичко е за преследване. Само девойките на рецепцията и каките от маркетинга да остават, тъй като са готини и общителни ", добавя различен.

" Не знам кво да разясня. Просто ще им опъна по една майна на цялото управление, тъй като си заслужават. Взехте сякаш футболисти за три фронта, само че май и един няма да спечелете. От отбрана до атакуващи всичко е скрап, изключително тройката нападатели са брак!!! ", прави умозаключение ентусиаст на Лудогорец.
 Екшънът в края на ЦСКА - Лудогорец
Екшънът в края на ЦСКА - Лудогорец

Двата отбора разпалиха пристрастеностите край тъчлинията

" СРАМ И ПОЗОР, ДОКОГА ЩЕ Е ТОЛКОВА ЖАЛЪК НАШИЯ ЛЮБИМ КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ???? СЕРИОЗНИ РОКАДИ ПРЕЗ ЗИМАТА ИНАЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА. ДА ТРЪГНЕМ ОТ КАРАМАНДЖУКОВ И СТИГНЕМ ДО ПОЛОВИНАТА ОТБОР! ВЪПРЕКИ ВСИЧКО САМО ЛУДОГОРЕЦ ", желае сърдит почитател.

" Златното потомство в Лудогорец го няма към този момент. Само Вандерсон остана, само че е контузен! Всичко друго са заплатаджии като се изключи двама, трима ", сигурен е различен последовател на първенците.

" Слаб Лудогорец! Спешно би трябвало яка селекция, тъй като бомбата цъка. 2 точки разлика, единствено Лудогорец! ", е мнението на следващ отчаян последовател.
 ЦСКА - Лудогорец 1:0 в мач от efbet Лига
Коледата постоянно е алена! ЦСКА надигра и победи Лудогорец! Интригата за купата е голяма!

Юрген Матей воин за " армейците " при скъпия триумф с 1:0

" Вече стартирам да се гнуся, когато играем! Ако Генчев има малко позор, самичък ще си тръгне! И да си тръгне Караманджуков, с помощта на който евентуално се разкара Дамбраускас!!! ", написа още един ентусиаст.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР