Феновете на Ливърпул нямат никакво намерение лесно да простят на

...
Феновете на Ливърпул нямат никакво намерение лесно да простят на
Коментари Харесай

Феновете на Ливърпул нямат никакво намерение лесно да простят на собственика

Феновете на Ливърпул нямат никакво желание елементарно да простят на притежателя Джон Хенри, който бе част от плана за основаването на Суперлигата. Мърсисайдци се отхвърлиха от него, както и другите пет британски клуба, които бяха поканени, а Джон Хенри сервира извинения в персонално видео известие, което съгласно последователите е закъсняло.

" В " Духът на Шенкли " постоянно сме търсели почтеност, честност и бистрота от страна на притежателите, само че арогантността и лъжите, които те демонстрираха зад тази скица за търсене на пари е плашеща, само че не и изненадваща ", се споделя в изказване на групата " Духът на Шенкли ", която бе в основата на акцията да бъдат изгонени предходните притежатели Том Хикс и Джордж Жилет.

" Видяхме извинението на Джон Хенри, само че това идва прекомерно късно. Тези крокодилски сълзи няма да ни разчувстван. Нашите притежатели предадоха почитателите, мениджъра, играчите и чиновниците и се унижиха посредством чиста лакомия и надменност. Имаме потребност от фундаментална смяна в ръководството на футбола. Такава, която ще е почтена за цялата футболна пирамида, освен за грабителския хайлайф ", допълват почитателите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР