Феновете на Левски продължават да изкупуват билетите за финала за

...
Феновете на Левски продължават да изкупуват билетите за финала за
Коментари Харесай

Левскарите изкупиха и Сектор В за финала

Феновете на Левски не престават да изкупуват билетите за финала за Купата на България против Славия на 9 май. Десет дни преди срещата сред " сини " и " бели " билетите за Сектор " В " съвсем свършиха, като са останали под 400 билета. Близо 17 000 от пуснатите в продажба общо 30 000 билети към този момент са изкупени, като нищо чудно още в средата на другата седмица от Професионалната футболна лига да отпечатат нови билети за Сектор " Г ".

 На този стадий най-старият столичен клуб получи част от Сектор " А " и лъвчето сред Сектор " А " и Сектор " Г ", като не е обявено какъв брой от тях са продадени, до момента в който за левскарите бяха избрани половината места на Сектор " А ", целият Сектор " Б " и целият Сектор " В ".

Схемата на Евентим демонстрира, че местата в Сектор " А " за изкупени, както и съвсем половината от Сектор " Б ", а от тези от Сектор " В " са останали минимални бройки.

Билети ще се продават от 30 април (понеделник) до 8 май на касите пред бранш " А " на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов " от 10.00 ч. до 19.00 ч., в това число и през почивните дни.

 Касите на ул. Гурко ще работят също от 30 април до 8 май от 10.00 ч. до 19.00 ч., в това число и през почивните дни.
Цени на билетите за финала сред ЛЕВСКИ и СЛАВИЯ на 9 май:

Сектор " А " , ВИП – 100 лева
Сектор " А " , ложи 3, 4, 5, 6 и 7 – 30 лева
Сектор " А " 20 лева
Сектор " В " 15 лева .
Сектор " Б " 10 лева
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР