Феновете на култовата фантастична сага Star Wars са нетърпеливи -

...
Феновете на култовата фантастична сага Star Wars са нетърпеливи -
Коментари Харесай

Идва Междузвездни войни: Последните джедаи

Феновете на паметната фантастична сага " Star Wars " са нетърпеливи - следва премиерата на новия филм  " Междузвездни войни: Последните джедаи ".

В Лос Анджелис днес, в 17.00 ч. локално време (2.00 ч. по Гринуич в нощта на събота против неделя), е световната премиера на най-новия филм от сагата, показва Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция. Режисьор на кино лентата е Райън Джонсън.

Действието се развива след протичащото се в " Силата се пробужда " от 2015 година Люк Скайуокър (Марк Хамил) води Рей (Дейзи Ридли), Фин (Джон Бойега) и Поу (Оскар Айзък) на премеждие, което ще " разкрие мистериите на Силата и тайните на предишното ", дават обещание от компания-създател на кино лентата " Лукасфилм ".

Покойната актриса Кари Фишър също участва в лентата. Сцените с нея са били снимани преди декември 2016 година, когато тя умря от инфаркт по време на полет от Лондон до Лос Анджелис. 

" Междузвездни войни: Последните джедаи " ще бъде в кината в България на 3D, IMAX 3D и 4DX от 15 декември в субтитрирана и дублирана версия.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР