Феновете на компютърните игри ползват геймърски клавиатури, които реагират със

...
Феновете на компютърните игри ползват геймърски клавиатури, които реагират със
Коментари Харесай

Геймърските клавиатури реагират със светлинна скорост

Феновете на компютърните игри употребяват геймърски клавиатури, които реагират със светлинна скорост. Какви са обаче разликите сред тях и общоприетите?

Определението " геймърски " напълно резонно подухва на мисълта, че моделите, спадащи към тази подгрупа, са по-специализирани и пригодени за по-ефективно осъществяване на тъкмо съответна цел. Постигат го благодарение на функционалности и характерности като усъвършенствано RGB възпроизвеждане на цветове, мултимедийни контролери и програмируеми клавиши. Също по този начин, те постоянно имат механични превключватели, които са по-издръжливи и " по-отзивчиви " от мембранните.

Няколко са преимуществата на геймърските клавиатури, които ги вършат толкоз желани. Първото от тях е съществуване на механични превключватели. Те усъвършенстват доста представянето им и ги вършат надалеч по-податливи, до момента в който играем игри или просто пишем нещо странично. Те вършат устройствата комфортни и бързи, като главното им преимущество е, че дават по-добра " противоположна връзка " на индивида по отношение на натисканите клавиши (главно посредством звук).

Осигуряват бърза реакция на командата

Обикновено реагират в границите на 15-25 милисекунди, до момента в който междинната стойност на общоприетите клавиатури е към 30. Разликата от 5 милисекунди в гейминг света несъмнено са значими, тъй като могат да ни дадат преимущество пред съперника.

Механичните клавиатури имат способността да запомнят и възпроизвеждат поредност от огромен брой поредно и/или по едно и също време натиснати команди, до момента в който при общоприетите тази цифра не е повече от шест. В света на геймърите, където постоянно се водят борби с чудовища, шест клавиша изобщо не са задоволителни.

Тези бързи клавиатури са по-стабилни и лесни за дълготрайна поддръжка, както и с по-дълъг живот като цяло. Механичните клавиатури са конструирани от по-масивни съставни елементи, затова са по-тежки и устойчиви. В допълнение - те по формулировка са модулни и нормално се създават по този начин, че в случай че някоя част се счупи, да може елементарно да се размени, вместо да се постанова очистване на цялото устройство. Това е една от предпоставките да имат по-дълъг повсеместен живот, както и заложената индустриална устойчивост от впечатляващите 100 милиона натискания на клавиш.

Някои биха попитали по този начин значима ли е геймърската клавиатура за един геймър?

Отговорът на въпроса е индивидуален и варира по отношение на опциите и потребностите на съответния човек зад компютъра. Геймърските клавиатури са прелестен аксесоар, който разрешава на феновете на компютърни игри да ги практикуват по-оптимално и да се насладят оптимално на прекарването, само че и сами по себе си са инвестиция. Ако можете да си ги позволите и геймърството не е просто ваше далечно, странично занимание, а нещо като втора специалност, то си заслужава да отделите средства и да ги вложите в уместно съоръжение. В противоположен случай общоприетата ви клавиатура би свършила напълно прилична работа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР