Феновете на Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева

...
Феновете на Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева
Коментари Харесай

Галена отменя участия, не казва защо

Феновете на Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и отново се разтревожиха за здравето ѝ заради ненадейно анулиране на участия.

Мама Ураган първо отсрочи своя изява в дискотеката на сътрудника си Константин в София на 9 февруари, а след това съобщи, че няма да се появи и на идващия ден в дискотека в Силистра. Както нормално, певицата не посочи съответна причина, поради което въображението на феновете й се развихри. Съвсем предстоящо се заприказва, че проблемите ѝ са свързани с „ диабета “ с инжекции за диабетици, поради която се счита, че в последната година звездата напряко се стопи.

„ За страдание, и през днешния ден не се усещам добре “, показа Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и на 10 февруари.

Последно певицата, която на 21 май ще чества 38-ия си рожден ден, изненадващо анулира няколко участия през август. И тогава се заприказва, че повода е в „ диетата “ ѝ с инжекции за диабетици, написа Уикенд. Иначе при сходни мотиви тя е изтъквала, че както на всеки различен, и на нея й се случва да почувства моментна отмалялост.

Изглежда, тези доводи не са задоволително солидни за почитателите ѝ, тъй като вместо да стихнат, слуховете ескалират.

Повече четете

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР