Феновете на EastEnders предизвикаха страхове, че Линда Картър може да

...
Феновете на EastEnders предизвикаха страхове, че Линда Картър може да
Коментари Харесай

Феновете на BBC EastEnders разбраха, че Линда Картър `ще се премести от Queen Vic`, предизвиквайки страхове за напускане

Феновете на EastEnders провокираха страхове, че Линда Картър може да се реалокира от Queen Vic - и може би даже да напусне Walford.

Линда се бори с алкохолната си взаимозависимост след убийството на Киану Тейлър по Коледа. Тя се бореше след всичко, което се случваше с Киану, само че нещата се утежниха, когато полицията откри тялото под пода на кафенето.

Въпреки че наподобява, че Дийн Уикс може да бъде наказан за това, което се случи с Киану, откакто беше упрекнат от Шестимата, почитателите в този момент се тормозят, че Линда може да напусне Уолфорд след разрушено сърце, с което се сблъска там през последните месеци.

Тя загуби брачна половинка си Мик Картър - изигран от Дани Дайър - на Коледа на 2022 година и по-късно беше в центъра на заговора за ликвидиране в Queen Vic на Коледа на 2023 година, само че следствията от всичко това се случиха ясно към момента я преследват.

След диалог с майка й Илейн довечера, почитателите са уверени, че Линда може да напусне площада вечно. Един почитател изясни: „ Мисля, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР