Феновете на EastEnders останаха объркани от внезапното изчезване на двама

...
Феновете на EastEnders останаха объркани от внезапното изчезване на двама
Коментари Харесай

Феновете на EastEnders изненадват шоуто, докато двама главни герои `изчезват` след убийството на Коледа

Феновете на EastEnders останаха комплицирани от неочакваното изгубване на двама основни герои, които бяха изложени на риск да бъдат убити на Коледа.

Феновете на сапунката имаха доста месеци да гадаят кой ще бъде погубен в Queen Vic на Коледа, защото сцената със забавяне беше дразнена през февруари. И до момента в който беше ясно, че шест дами са забъркани в гибелта, сценаристите на шоуто по-късно накараха почитателите да повярват, че един от седемте мъжки персонажа ще бъде този, който ще бъде погубен.

В последна сметка, Киану Тейлър - изигран от Дани Уолтърс - беше героят, който се срещна с техния основател, когато бяха смъртоносно намушкани от Линда Картър на Кели Брайт. А Ниш Панесар – изигран от Навин Чаудри – към момента може да почине, защото е в безсъзнание в болничното заведение, откакто е бил ударен по главата с бутилка шампанско от Денис Фокс от Даян Париш.

Феновете на EastEnders обаче бяха доведени до имат вяра, че Рави Панесар, изигран от Арън Тиара, Том „ Роки “ Котън, изигран от Брайън Конли,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР