Феновете на Celebrity Big Brother смятат, че един състезател не

...
Феновете на Celebrity Big Brother смятат, че един състезател не
Коментари Харесай

Феновете на Celebrity Big Brother са убедени, че голямото име ще „напусне“ шоуто на ITV

Феновете на Celebrity Big Brother считат, че един играч не може да се изправи пред евентуално освиркване от публиката и може да напусне.

От понеделник феновете видяха хора като Шарън Озбърн, ЗеЗи Милц, Фърн Бритън, Колсън Смит и чичото на принцеса Кейт да разменят всекидневието си с живота в известната къща. Чичото на Катрин, Гари Голдсмит, разкри, че е желал да взе участие в шоуто, с цел да почисти визията на обществото за него и да обясни нещата.

Преди да вземе присъединяване, той беше доста вокален по отношение на възгледите си за Меган Маркъл и принц Хари, както и техните рецензии към кралското семейство и обвиняванията на племенницата му в расизъм. Но някои почитатели считат, че Гари няма да може да се изправи пред освиркванията на публиката, което може да го накара да напусне, преди да бъде изпъден.

Зрителите се обърнаха към обществените медии, с цел да споделят мнението си за Гари, като един написа: „ Имам възприятието, че Гари може да напусне, вместо да бъде изпъден. “ Втори доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР