Феновете на Ботев Пловдив определиха последните събития около строителството на

...
Феновете на Ботев Пловдив определиха последните събития около строителството на
Коментари Харесай

Феновете на Ботев: Строителят на Колежа бърза не за Левски, а за да няма контрол!

Феновете на " Ботев " Пловдив дефинираха последните събития към строителството на клубния стадион като спектакъл в който неприятните са почитателите. Те за следващ път показаха своята позиция и предпочитание за 100% качествена комплектност на стадиона, каквито са и обещанията към тях.
Прочетете още


Публикуваме цялата позиция на почитателите без редакторска интервенция:

" В последните няколко дни ставаме очевидци на разиграван от виновните за строителството на стадион „ Христо Ботев ” спектакъл, в който възложител и реализатор се надпреварват да дават изявленията и да изясняват по какъв начин „ неприятните почитатели ” им пречат да завършат строителството на стадиона.

В тази връзка бихме желали да подчертаем обстоятелствата, които обясняват тази неочаквана медийна атака и събитията от последните дни:
Изпълнителят ДЗЗД „ Колежа “ с водещ сътрудник ПИМК бърза не за футболната среща с Левски, а за приемане на Акт 15, с който му се приема градежа, с цел да избегне инспекциите на законно образуваните след решението на Общински съвет Пловдив комисии.Изпълнителят върна в събота строителите на стадиона не тъй като е ботевист, а с цел да прибере останалата облага от обезпечените 52 млн. лева, което в голяма степен е заслуга на същинските ботевисти – почитателите.Мажоритарният притежател на ПФК Ботев господин Антон Зингаревич е измамен за периода на построяването на стадиона от този, който се хвали, че го е довел в Ботев, а не от почитателите, които не може да са виновни за възможни негови дейности.
Освен това уведомяваме господин Здравко Димитров и господин Илиян Филипов, че жалките им опити да трансферират казуса от „ болната ” на „ хубавичко ” глава, няма да съумеят. Отговорни за строителството на стадиона и обвързваните с него дейности, включително и възлагането на гласуваната от Оценка за съвместимост Пловдив сума, са само възложителят, в лицето на кмета на общината и неговия екип, и строителят, в лицето на ДЗЗД „ Колежа “.

Непрестанните упреци към членовете на назначените от самия Здравко Димитров комисии, както и към представителите на Сдружение ПФК „ Ботев ”, няма да ни накарат да отстъпим и ще продължим да отстояваме задачата си – КАЧЕСТВЕНО ЗАВЪРШЕН СТАДИОН С ЦЯЛОСТНО ИЗПЪЛНЕНА КОЗИРКА НА ЧЕТИРИ ТРИБУНИ. Специално на господин Филипов припомняме, че одобряваме офанзивата против всеки от нас като офанзива против всички ни.

Ще ви държим виновни както за дейностите, по този начин и за бездействията Ви! "
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР