Феновете на Ботев Пд обявиха, че Община Пловдив е отказала

...
Феновете на Ботев Пд обявиха, че Община Пловдив е отказала
Коментари Харесай

Някой много го е страх истината за Колежа да излезе наяве

Феновете на Ботев Пд оповестиха, че Община Пловдив е отказала публичното разискване за стадиона и на следващия ден няма да участва на срещата за строителството на стадиона. Според " жълто-черните " последователи, причините на градска администрация са смехотворни.

Вижте цялото известие:

Уважаеми ботевисти, пловдивчани,

На 19.09.2022 година входирахме публично съобщение до Община Пловдив за осъществяване на среща с познатите НЕзаинтересовани лица с качественото и навременно строителство на стадион „ Христо Ботев “. Имахме предпочитание да превърнем събитието в обществено разискване на въпросите, касаещи цялата жълто-черна общност по отношение на нашият дом КОЛЕЖА! Организация, за която бяха положени неимоверни старания от КПБП, Сдружение ПФК Ботев и Бултрас.

За страдание или НЕ - през вчерашния ден (20.09), в късния следобяд един от участниците в уродливото строителство на стадион " Христо Ботев ", а точно Община Пловдив, забрани провеждането на публичното разискване със смехотворни причини!

Обществено разискване, с което целяхме да срещнем всички " жълто-черни " почитатели и цяла България с детайлите по строителство на Колежа!

Е... господин Димитров, от Вашата възбрана разбрахме, че няКОЙ доста го е боязън истината да излезе нескрито! Пропуснали сте единствено да информирате Светия синод за желанието на мирни жители на Пловдив да беседват с Вас и съучастниците Ви по проблемите на стадиона.

Отказът Ви да се срещнете с нас няма да спре този развой. Сам знаете, че рано или късно ще бъдете заставен да отговорите, както на въпросите, които Ви поставихме, по този начин и на в допълнение плануваните, които бяха готови от нас.
Въпреки Вашия безразсъден опит да възбраните среща с Вас самия и с вашите " сътрудници ", ние ще бъдем там, ще Ви чакаме и се надяваме, че с Вас ще дойдат и господата Пламен Райчев, Георги Савов, Илиян Филипов и Атанас Ангелов, които също дължат отговори на последователите на Ботев Пловдив, на футболния клуб и на жителите на Пловдив за изразходването на средствата на данъкоплатците и качеството на строителството на Колежа.

С Вас или без Вас, на 22.09.2022 година в 18:30ч. ние ще честваме един от най-светлите празници за Република България и празненствата ще продължат през цялата нощ...

С почитание:

Обединени фракции Бултрас

Клуб на последователите на Ботев Пловдив

Сдружение ПФК Ботев  

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР