Феновете на Бостън мечтаят за нова титла в НБА, въпреки

...
Феновете на Бостън мечтаят за нова титла в НБА, въпреки
Коментари Харесай

Бостън удари и Голдън Стейт

Феновете на Бостън мечтаят за нова купа в НБА, макар всичките проблеми, струпали се върху отбора. Тази нощ Детелините демонстрираха, че победната им серия въобще не е инцидентна и удариха и първенеца Голдън Стейт с 92:88 вкъщи.

Така Селтикс записаха 14-и следващ триумф в НБА и остават с най-хубав баланс в Лигата – 14-2. В същото време серията на Уориърс от 7 следващи триумфа бе спряна и отборът е с 11-4.

Младокът Джейлън Браун изигра страховит мач и поведе Келтите с 22 точки, освен това часове, откакто научи за гибелта на най-хубавия си другар, което несъмнено го раздруса.

Кайри Ървинг вкара 11 от своите 16 точки в последната част, само че обратът пристигна когато водачът бе на пейката в последните минути на третия интервал. Тогава Бостън губеше с 49:66 и не се виждаше по какъв начин нещо ще се промени.

Последваха обаче 19 следващи точки за домакините, които заличиха изоставането си и последния интервал стартира при тъждество. В него се разигра Кайри, който бе фаулиран при пробив 15 секунди преди края и вкара два наказателни удара за 90:88. В ответната офанзива Дюрант пропусна и Джейсън Тейтъм подсигурява триумфа от линията.

„ Те просто бяха по-твърди и по-умни от нас през днешния ден “ съобщи треньорът на Уориърс Стив Кър, чийто отбор съумя единствено в 40% от стрелбите си, като Стеф Къри остана с 9 точки. Успеваемостта на домакините бе едвам 33%, само че и това не избави гостите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР