Феновете на Apple скоро може да получат интересна опция за

...
Коментари Харесай

Apple замисля iPhone като абонаментна услуга


Феновете на Apple скоро може да получат забавна алтернатива за покупка на iPhone
(снимка: CC0 Public Domain)

iPhone, а и други устройства на Apple стават все по-скъпи, по тази причина компанията обмисля разновидности да употребява различни модели за продажби, с цел да смекчи натоварването за джоба на потребителя.

Източници на Блумбърг настояват, че Apple създава абонаментна услуга за iPhone и различен собствен хардуер. Това ще значи потребителите да заплащат месечна такса, а не предплатено огромна сума за придобиване на устройство от емблематичната компания.

Според източниците, представени в изданието, хората „ евентуално ” биха управлявали абонаментите си посредством своите сметки в Apple. Подробностите за новото начинание към момента са нищожни.
още по темата
Твърди се, че услугата ще включва постоянни надстройки и ще започва в края на 2022 година или началото на 2023 година Цените също са обект на коментар. Самата компания е много безмълвна по отношение на новия си план.

Според пазарните анализатори обаче, „ компанията не се срами да премине към абонаменти ”, което е видно от метода ѝ на работа. Дигиталните услуги като Apple Music, TV+ и Fitness+ съставляват бързо възходяща част от приходите на компанията. Те оказват помощ за намаляване на пиковете и спадовете в сезонните цикли на продажби.

По-широкото предложение на абонамент за хардуер би разширило тази тактика – Apple може да разчита на по-стабилен и по-предвидим поток от доходи, изключително от клиенти, които другояче биха чакали по-дълго, с цел да сменят своите джаджи.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР