Фенове на ЦСКА коментираха Левски след загубата на сините от

...
Фенове на ЦСКА коментираха Левски след загубата на сините от
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА за Левски: Тяхната различна общност бави промяната във футбола ни

Фенове на ЦСКА разясниха Левски след загубата на " сините " от Лудогорец и претенциите на последните към съдийството. Ето какво написа в страницата във " Facebook " " Мощен ЦСКА ":

" Когато слушаш подуенското превиване след загубата от разградския им стопанин, става изключително смешно. Защо ги беше боязън да кажат нещо сериозно против Сираков, когато поддържа оня пияч, с цел да продължи обслужването на делиорманския израстък? Мрънкат против него, против БФС, против съдиите, само че не помнят, че тяхната " друга " общественост бави смяната в българския футбол.

Естествено било да се поддържа Боби, тъй като " ония били червени всичките ". Тогава нямате право да се оплаквате, сини конформисти. Левски не може да бъде същински огромен клуб, тъй като слага своя интерес пред този на българския футбол. А той в това число е да има обективно съдийство, посредством което тимовете да се състезават единствено с футболни причини. Левски обаче няма срещу, в случай че съдиите обслужват него в ущърб на другите ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР