Фенове на Наполи продават чимове трева от стадион Дачия Арена

...
Фенове на Наполи продават чимове трева от стадион Дачия Арена
Коментари Харесай

Феновете на Наполи продават трева от Дачия Арена

Фенове на Наполи продават чимове трева от стадион " Дачия Арена " в Удине, където отборът на Лучано Спалети завоюва купата, пишат италианските медии.

Неаполитанците приключиха наедно с Удинезе (1:1) в мача от 33-ия кръг на Серия А и по този метод узакониха скудетото. След последния съдийски сигнал тълпи от почитатели нахлуха на терена, с цел да ликуват с играчите.

Привържениците, които изтичаха на терена, както се оказа, желаеха освен да прегърнат играчите и треньорите на Наполи, само че и да изрежат части от тревата, след което деликатно да ги слагат в найлонови торбички. Според източника в петък, 5 май, в платформата eBay са се появили разгласи за продажба на шампионската трева.

Минималната сума е 100 евро, оптималната е 700 евро. В същото време продавачът разказва положението на стоките като " чисто нови ".

Персоналът на стадион " Диего Армандо Марадона " в Неапол планува вероятни обстановки като тази и покри цялата трева с великански наследник брезент, когато 50 000 почитатели се събраха на арената в Неапол, с цел да гледат мача сред Наполи и Удинезе на огромни екрани.

За Наполи тази купа бе трета в историята и първа за последните 33 години.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР