Фенове на Локомотив (София) официално стартираха гражданска подписка с искане

...
Фенове на Локомотив (София) официално стартираха гражданска подписка с искане
Коментари Харесай

Феновете на Локомотив започнаха подписка за стадиона

Фенове на Локомотив (София) публично стартираха гражданска подписка с искане за главно реновиране на стадион " Локомотив ". Тя е инициирана основно от Управляващ орган Железни Бригади и е подкрепена с подписите на една от легендите на Локомотив - Спиро Дебърски, спортния публицист и локомотивец - Петър Милушев, дъщерята на Никола Котков-Котето - Мария Коткова, и общинските съветници в Столична община Димитър Антов и Владимир Митов.

Подписката е входирана в деловодствата на Министерството на младежта и спорта, Областната администрация на Област София и Столична община и е със период 3 месеца. През тези 3 месеца, последователите чакат самодейността да бъде подкрепена от всички сегашни и някогашни известни дейци в Локомотив от настоящето управление на ФК и Общо събрание на колегиите, както и от футболисти, спортисти и някогашни такива.

Всеки, който желае, може да се включи в събирането на подписи, като разпечата самичък формуляра от разнообразни събития, идни скоро.

" Сигурни сме, че за тази добра идея биха се подписали ужасно доста хора и за това молим - бъдете дейни. За да внесем след 3 месеца оптимален брой подписи на виновните институции с зов към тях да си свършат работата, като вземат нужните ограничения стадион Локомотив да се употребява по предопределение, да бъде безвредно и съвременно спортно оборудване, каквото всички желаеме да бъде ", пишат почитателите.
 Чужденец напусна Локо (София)
Чужденец напусна Локо (София)

Раел Лолала разтрогна по взаимно единодушие с " железничарите "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР