Фенове на Левски са крайно учудени от поведението на ЦСКА

...
Фенове на Левски са крайно учудени от поведението на ЦСКА
Коментари Харесай

Високо напрежение! Левскари скочиха на ЦСКА заради трагедия

Фенове на Левски са извънредно учудени от държанието на ЦСКА след неописуемата покруса с четирима починали след мача на " сините " с Айнтрахт (1:1). На всички мачове от кръга в Efbet Лига беше отдадена респект на отишлите си от този свят последователи на тима от " Герена ", само че не и на стадион " Българска войска ". Преди дуела ЦСКА - Черно море (1:1) нямаше минута безмълвие, което провокира голям брой мнения.

" Изключително сме погнусени, че разделяме един въздух с вас. Тотални подчовеци! Безродни човеци с липса на достолепие и морал! ", написаха от " синята " секта " Blue Domination " в страницата си във " Facebook ".

" Благодарим на всички останали за съпричастността. Както и на Айнтрахт и нашите братя от Лацио ", прибавиха левскарите.

Припомняме, че към среднощ в четвъртък край Българене камион се блъсна в автомобил с петима почитатели на " сините ", които се прибираха в Габрово след мача на обичания си тим против Айнтрахт (Франкфурт), приключил 1:1 на Националния стадион „ Васил Левски ". Сред починалите са татко и наследник - Пламен (на 51 г.) и Ивайло (на 18) Караколеви.

Погребението на Пламен и Ивайло Караколеви ще бъде на следващия ден (вторник) от 11:00 ч. в Гробищен парк в Габрово.

Община Габрово разгласи 28 август за ден на печал след ужасната покруса.

„ Изразявам своето надълбоко страдание за трагичния пътен случай, при който беше лишен живота на четирима наши съграждани и сервирам своите най-искрени съболезнования на техните близки и другари. Думите са безсилни да утешат скръбта за такава тежка загуба, изключително когато изпращаме младежи “, написа в обществените мрежи кметът на Габрово Таня Христова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР