Феноменът продължава да подобрява позициите си в глобален мащаб. Финансовите

...
Феноменът продължава да подобрява позициите си в глобален мащаб. Финансовите
Коментари Харесай

Набират ли популярност у нас електронните спортове? frognews.bg

Феноменът продължава да усъвършенства позициите си в световен мащаб. Финансовите разбори демонстрират, че така наречен eSports генерират все по-сериозни доходи, а цената на самата промишленост се усилва с всяка последваща година.

 

Електронните спортове от дълго време навлязоха и в България. У нас освен се играят интензивно видео игри, само че даже имаме професионални състезатели, които пазят цветовете на родни и задгранични тимове. Все по-често се организират и надпревари с увеличаващи се наградни фондове, а сериозните рекламодатели обръщат внимание на eSports.

 

Феновете на спортните залози също могат да съчетаят тази своя пристрастеност с електронните спортове. Водещи хазартни оператори като WINBET са присъединили eSports в своите каталози, предлагайки голям брой разнообразни събития и пазари. Достатъчно е да се регистрирате в платформата на WINBET и да започнете да играете.

 

Популярни ли са към този момент eSports в България?
 

Определено отговорът на този въпрос е “да ”. В България геймингът в никакъв случай не е страдал от липса на известност, а в този момент по-запалените играчи съумяха да пренесат сцената на идващото равнище.

 

Както към този момент посочихме, организирането на професионални eSports шампионати става все по-обичайна панорама в нашата страна. Към тези събития се притеглят и огромни рекламодатели, които са осъзнали значимостта на електронните спортове за немалка част от младото потомство. По този метод въпросните компании получават опция да показват себе си пред една по-нишова и таргетирана група от хора, рекламирайки своите артикули или услуги.

 

От друга страна, развиването на платформите за видео стрийминг оказа помощ на електронните спортове да навлязат и в нашата страна. Използвайки капацитета на уеб сайтове като Twitch и YouTube, през днешния ден почитателите на eSports в България могат надалеч по-лесно да доближават до този артикул, в това число и когато е поднесен от българи. При това - изцяло гратис и без заплащането на абонаментна такса.

 

Не е за подценяване и желанието на самите подрастващи да преследват кариера в eSports. Все повече млади българчета порастват с упоритостта да бъдат в случай че не професионални играчи, участващи в шампионати, то най-малко стриймъри на гейминг наличие. Поради това ползата към eSports у нас се повишава изцяло натурално, а промишлеността се развива година след година. Прави усещане, че и медиите стартират да обръщат все по-голямо внимание на този сегмент, което е спомагателен симптом за развиването му у нас.

 

Залози на eSports - по какъв начин се вършат?
 

Все по-често попадаме и на хора, които съвместяват пристрастеността си към eSports с друго свое занимание - спортните
залози.

 

Хазартни оператори като WINBET към този момент оферират в услугите си правенето на
залози на електронни спортове, като тази компания доли са отделили спрецилна секция за тях на своя уебсайт winbet.bg, като даже предлага предавания онлайн на срещите от много шампионати и лиги. Залагането се случва сходно на всеки различен състезателен залог - би трябвало да си изберете шампионат и среща, а по-късно и съответния пазар. Правите предвиждането си на подобаващ коефициент и очаквате развръзка.

 

Ако към момента нямате отворена сметка при
хазартен оператор, то можете да се възползвате от великодушния. Чрез него можете да извършите три поредни депозита, възползвайки се и от троен бонус. А eSports събитията ви чакат със своите атрактивни коефициенти и пазари.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР