Фенклуб Сектор Г, който обединява организираните привърженици на ЦСКА-София, отговори

...
Фенклуб Сектор Г, който обединява организираните привърженици на ЦСКА-София, отговори
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА-София зададоха 7 въпроса на Гриша Ганчев

Фенклуб " Сектор Г ", който сплотява проведените последователи на ЦСКА-София, отговори на Гриша Ганчев, който през вчерашния ден даде просторно изявление пред представител на клуба, оповестено на формалния уебсайт и във Facebook.

Личи, че " алените " меко казано не са останали удовлетворени от казаното от притежателя на ЦСКА-София въз основата на въпроси, заложени в обществената мрежа.

" Казват, че на лъжата краката били къси. Затова тя постоянно би трябвало да бъде разобличавана, а подправено облечената в скудоумия измама - безмилостно разсъбличана ",

Нататак следва " анализ " на някои от най-важните тематики, наранени от боса. Феновете се стопират на селекцията, треньорите, тематиката с маркетинга, засегнатият от Ганчев проблем, че с наличието си на " дървеното " кафене на ст. " Българска войска " стряскали хора, водещи децата си да упражняват...

" Кому другояче са нужни бушони като Милош Крушчич и Саша Илич? ", риторично питат те към края.

Последният е сърбинът, който, най-малко по изказванията на спортни медии, към този момент се е съгласил да стане старши треньор на тима и известието за назначението му е единствено въпрос на време.

Накрая " Сектор Г " приключва със седем въпроса, които публикуваме без редакторска интервенция:

За край бихме желали да зададем и няколко инцидентни въпроса, за идващото блиц изявление:

Истина ли е, че актуалното пресаташе на клуба е желал да напусне съвсем незабавно след постъпването си, само че е " оставен " принудително на цивилен контракт и с лимитирани функционалности, до момента в който момчето за всичко Влади Василев се мъчи да " управлява " медийната политика на клуба, явно извънредно безрезултатно?

Казахте ли на Стойчо Младенов на последната ни обща среща " Ти къв си, да не си скаут, че да ми водиш некви играчи? " Това съгласно вас координиране на прехвърлянията ли е?

Има ли към този момент кой да пусне таблото на Армията?

Скрихте ли съзнателно разрешителните за едната от подготвяните от нас изненади за финала, която щеше да доунижи тези насреща? Заради голия за*ник на Наско Сираков ли стана по този начин, или поради нещо друго?

Има ли нещо правилно в изказванието, че маркетингът на клуба е безстопанствен съзнателно за да не се убеди армейската общественост, че ЦСКА има повече от нужния капацитет да притегля вложители и респективно да се самоиздържа и без вас?

Истина ли е, че не сте обезпечили всичко належащо като информация на евентуалните купувачи, показали интерес към придобиването на контролния пакет акции на клуба преди известно време? Ако да, с каква цел?

Ако за вас успехите и ЦСКА не са непременно, за какво продължавате да мъчите и себе си, и нас с очевидната си неспособност да изведете клуба там, където му е мястото?
Част от управлението на клуба потегля на обиколка из страната
Данаил Ганчев - синът на Гриша Ганчев, и изпълнителният шеф Филип Филипов потеглят из България на срещи с последователи на клуба, разгласи формалният уебсайт.

Това също е нов метод, както и вчерашното изявление на Гриша Ганчев.

" Знаем, че имате хиляди въпроси, които няма по какъв начин да бъдат отговорени в едно-единствено видео. Затова желаеме да се срещнем персонално и да си кажем всичко – почтено и по мъжки!, се споделя в известието.

От идващия месец управлението на ЦСКА инициира серия от срещи с фенклубовете в цялата страна. Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният шеф Филип Филипов стартират обиколка по места за да срещнат всички искащи с тези събития, решения и бъдещи проекти за клуба, които откровено вълнуват " алената " общественост в България.

Ще се свържем в допълнение с фенклубовете в другите градове, с цел да определим дружно комфортни за всички дати.

Организираните почитатели за нас са благосъстояние, с което се гордеем. Защото единствено обединени можем да върнем ЦСКА на върха! "
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР