Фенките скърбят по социалните мрежи, след като плъзна новината, че

...
Фенките скърбят по социалните мрежи, след като плъзна новината, че
Коментари Харесай

Фенките в потрес! Един от турските идоли Каан Йълдъръм се жени

Фенките скърбят по обществените мрежи, откакто плъзна новината, че красавецът Каан Йълдъръм към този момент е ангажиран мъж и ще се дами за ослепителната. Двамата към този момент оповестиха, че сватбата им ще е през юни, само че точната дата към този момент не е известна.

Подозрения, че двамата артисти са интимни, се появиха още предишното лято, което породи ревнивост у фенките на Каан. През август красавецът и хубавелката бяха засечени дружно на концерт на турската певица Мелика Шахин, а по-късно бяха видяни един до различен и на театрална режисура.

Екранният Кадир Токлу от сериала „ Тайни “ е някогашен житейски сътрудник не на коя да е, а на звездата Ханде Ерчел. Красавицата от „ Черната перла “ и „ Любовта не схваща от думи “ беше безпаметно влюбена в него, само че през 2022 година го спипа в невярност и го натири на бърза ръка. Изневярата бе не с коя да е, а с друга шеметна хубавица - Тууче Ачъкгьоз.

Пънар пък от своя страна имаше връзка с различен собствен сътрудник Енгин Акюрек, именуван Плейбой №1 на Турция. Красивата туркиня от арабски генезис нашумя с функциите си в „ Ти си моята татковина “ и „ Лудият вятър “. Освен актьорски гений хубавицата има и солидни певчески данни.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР