Фен на Черно море разкри в ефира на Дарик радио,

...
Фен на Черно море разкри в ефира на Дарик радио,
Коментари Харесай

Фен на Черно море: Спряха ни на входа на София, държаха ни час и половина

Фен на Черно море разкри в ефира на Дарик радио, че група от 40 души е била спряна от полицията на входа на София. Органите на реда са правили изобилна инспекция, траяла над час и половина.

„ Казвам се Стоян. В момента звъня от персоналния си телефон, най-сетне бяхме позволени да продължим пътя си. На влизане от Варна ни отбиха на Джъмбо (на входа на София) с предлог рутинна инспекция.

Направиха ни изобилна инспекция – багажници, аварийни гуми, всичко. Най-големите терористи ни изкараха. Проверката продължи с Национална агенция за приходите, на всеки беше връчен фиш даже на хора, които не управляваха автомобила. Час и половина ни задържаха без съображение. Не ни оставиха никакъв различен вид с изключение на да запушим автомагистралата и да желаяме да продължим пътя си напред. Ние сме 40 индивида “, показа фенът пред Дарик радио.

„ Дали органите на Министерство на вътрешните работи работят за БФС или за жителите? Движим се по пътя, само че не знам дали ще успеем да стигнем до стадиона. Явно ще има още жалки опити да бъдем отбити. Мафия отвред “, добави Стоян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР