Федералните власти в САЩ ще продължат да изискват от всички

...
Федералните власти в САЩ ще продължат да изискват от всички
Коментари Харесай

САЩ ще продължат да изискват COVID тест от пристигащите

Федералните управляващи в Съединени американски щати ще продължат да изискват от всички идващи от чужбина, без значение от имунизациония си статус, да показват тест за ковид с негативен резултат, с цел да бъдат позволени в страната, съобщи ДПА, като се базира на Белия дом.

" Ние непрестанно преоценяваме своята политика; тестовите условия преди отпътуването остават в действие, каквито са през днешния ден ", сподели говорителката на американското президентство Карин Жан-Пиер. По думите ѝ промени в разпоредбите ще се вършат само въз основа на заключенията на здравни и медицински специалисти.

Американският транспортен отрасъл упорства за отпадане на наложителното тестване на изцяло имунизирани пасажери. В взаимно писмо на самолетни компании, летища, хотелски вериги и асоциации, изпратено предишния месец до координатора за ковид към Белия дом, се предизвестява, че икономическите загуби поради това условие са обилни. По сухопътните граници на Съединени американски щати с Канада и Мексико няма наложително тестване, се отбелязва в текста.

Според настоящите правила идващите в Съединените щати би трябвало да са си създали тест за ковид ден преди своя полет. Това се отнася както за чужденци, по този начин и за жители на Съединени американски щати, без значение от техния имунизационен статус. Преболедувалите КОВИД-19, възстановили се неотдавна и предявили подобаващ документ от доктор или здравни управляващи, са освободени от условието за тест. Пътуващите със самолети по вътрешни полети в Съединените щати са освободени от наложително тестване; също така, по решение на федерален съд, към този момент не би трябвало да носят маска на борда, напомня ДПА.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР