Фаворитката на Кирил Петков Лена Бориславова, която застана начело на

...
Фаворитката на Кирил Петков Лена Бориславова, която застана начело на
Коментари Харесай

Тайният живот на фаворитката на премиера Лена Бориславова


Фаворитката на Кирил Петков Лена Бориславова, която застана отпред на кабинета му, обича нощния живот и пътешествията.


32-годишната говорителка на премиера може да се похвали с изящни фотосесии от далечни и екзотични кътчета на света. Преди да нагази в политиката, хубавата Лена се е наслаждавала на равнодушие и е посетила десетки туристически дестинации.


Едно от последните ѝ пътешествия е било чак до Виетнам, където Бориславова се среща с античната азиатска просвета в предпазения от ЮНЕСКО град Хой Ан. Преди това пък е била в Камбоджа, с цел да види онлайн фамозния храмов комплекс Ангкор ват. Фототесия Лена има и от безоблачен Египет, където театралничи до Хеопсовата пирамида, а по-късно и посред пустинята, качена върху камила,пише Ретро бг


С друго пътешестване, само че зад Океана, е обвързван професионалният път на Лена. След като приключва право в Софийския университет – първа по триумф, отива да учи право в Харвард в Съединени американски щати. Бориславова отпътува с ясната цел да се върне в България, откакто приключи. Но не отхвърля, че когато пристигнал моментът да напусне Щатите, вътрешно била на кръстопът.


На всички снимки тя е сама, въпреки в коридорите на Народното събрание да се шушука, че има връзка със зам. -шефа на Народно събрание Мирослав Иванов, който също е от листата на „ Продължаваме промяната “ и е измежду правилните хора на премиера Кирил Петков. Колкото и да се стараят да прикриват околните си връзки, Лена и Мирослав въпреки всичко споделят извънработното си време и дружно посещават заведения, нощни клубове и уроци по изобразяване, видно е от фотосите им из обществените мрежи.


Младата юристка обаче има и бурно тийнейджърско минало, обвързвано с много купони и питейни заведения. Въпреки че се е пробвала да замете следите, приятелите ѝ от студентските и ученическите години към момента пазят спомените от купонджийския интервал. Впечатление прави, че като по-малка Бориславова е била много по-ексцентрична и се е носила с бунтарска къса прическа, евентуално въодушевена от музикалния жанр, който избира.


Лена е буйна почитателка на рок динозаврите от „ Металика “, а от българските групи харесва „ Д2 “. Фигурата си, по която въздишат всички в Народното събрание, поддържа с национални танци, като дълго време била част от фолклорен отбор.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР