Фаворитът за нов президент на Жоан Лапорта продължава с кампанията

...
Фаворитът за нов президент на Жоан Лапорта продължава с кампанията
Коментари Харесай

Лапорта: Ако Меси ми откаже, ще продължим напред

Фаворитът за нов президент на Жоан Лапорта продължава с акцията си и търсенето на все по-голяма поддръжка измежду имащите право на глас “сосиос” на клуба, които на 24 януари би трябвало да дадат своя глас. Изборите остават под въпросителна към този момент и в идващите дни би трябвало дефинитивно да стане ясно дали ще бъдат извършени на избраната дата или ще бъдат отсрочени за по-късен стадий.

Само преди няколко дни някогашният президент на каталунците засечна тематиката със градежа на нов стадион или реновирането на “”, а в този момент, пред микрофоните на предаването “EL Larguero”, той приказва за друга извънредно значима точка - бъдещето на.

“Меси не се управлява от пари, той желае още веднъж да завоюва Шампионската лига. Ще му покажа състезателен план, който ще му хареса доста. Мисля, че имам известна преднина пред останалите претенденти, поради връзките, които имаме. Ще му насочва предложение, което може да бъде изпълнено и той го знае, няма да го подлъгвам, както се случваше в предишното. Ако Меси въпреки всичко ми откаже, ще продължим напред, само че не мисля за това. Смятам, че той желае да остане,” изясни ситуацията с Меси Лапорта.

Бившият президент на Барса сред 2003-а и 2010-а извади и неща от кухнята на клуба, свързани със сериозна във финансово отношение към аржентинеца от страна на италианския гранд, която обаче е била отказана.

“От Интер имаше оферта за Меси. Сумата бе такава, че някой различен президент евентуално можеше да прояви уязвимост. Те говореха за клаузата му, само че аз споделих “не”.” изясни Лапорта.
Ла Лига 19 кръг, сряда 16 декември  Барселона 2:1краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР