Фаворит бяхме, вярно е. Трудно е за обяснение. Цял мач

...
Фаворит бяхме, вярно е. Трудно е за обяснение. Цял мач
Коментари Харесай

Луканов след загубата: Трудно е за обяснение, цял мач играхме на една врата

„ Фаворит бяхме, правилно е. Трудно е за пояснение. Цял мач играхме на една врата. Първата част бяхме по-лежерни. Нямаше нужната заостреност и експанзия. Но второто полувреме контролирахме нещата на терена. Третата минута на добавеното време, този фаул срина душевен тима и го вкара в рецесия. В идните дуели би трябвало да търсим победи “, съобщи наставникът на Черно море Емануил Луканов преди Диема Спорт след загубата от Пирин с 0:1 на „ Тича ”, написа gong.bg.

 „ Най-вече първата част бяхме по-безидейни. Но второто имахме обстановки и заостреност по фланговете. Имахме много корнери, неизпълнени добре. Но това очевидно е проблем за нас. Тази обстановка в края, реши мача “, добави експертът. „ Не знам каква е повода. Не виждам обичаи и суеверия. Анализирам мач за мач. В офанзива ни липсва да отбележим голове. Липсва ни голът. Това са мачове – през днешния ден имахме положения. Загубата е това неточности в офанзива. Не бяхме съответни при този фаул в последната минута “. „ Ние играхме с всички офанзивни играчи, с две бързи крила. С пет офанзивни футболисти бяхме. Това са ни хората. Няма вариативност. Не желая да рева, само че по-креативни играчи от тези Черно море няма. Това са хората и ние ще опитваме до последно с тях “.

 Запитан за бъдещето му отпред на варненци, Луканов показа: „ Ако Черно море завоюва идващите три мача, мнението ще се промени. Нека изчакаме до края, да теглим чертата и ще забележим какво ще е. „ Ние търсим във всеки мач успеха. Не мисля, че този мач ще промени нашата настройка. “

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР