Фатме Мандева загуби на 1/4-финалите в категория до 50 кг

...
Фатме Мандева загуби на 1/4-финалите в категория до 50 кг
Коментари Харесай

Мандева с шанс за репешаж, Дудова приключи на Световното

Фатме Мандева загуби на 1/4-финалите в категория до 50 кг на Световното състезание по битка до 23 години в Будапеща (Унгария), само че все пак има късмет да продължи присъединяване си. Петата на международно и европейско при девойките българка направи отличен старт, побеждавайки с механически туш полякинята Анна Крол, само че след на собствен ред позволи тежка загуба от китайката Зикяй Фен. Ако азиатката запише триумф на полуфиналите, то тя ще изтегли Мандева в репешажите за бронза.

Другата ни представителка в днешния ден на шампионата - Биляна Дудова, отпадна още в квалификациите в категория до 59 кг и завърши присъединяване си. Трикратната ни европейска шампионка за дами в три разнообразни категории загуби с 3:4 точки от китайката Ки Жанг, която отпадна в идната фаза и по този начин не съумя да изтегли Дудова в борбите за бронза.

Световното състезание е своебразно завръщане на тепиха на 22-годишната Биляна Дудова, която в края на март се самонарани в миг на афект и бе призната в болница с прорезна рана на ръката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР