Фърн Бритън предупреди, че има гърнеста уста“, но настоява, че

...
Фърн Бритън предупреди, че има гърнеста уста“, но настоява, че
Коментари Харесай

Фърн Бритън разкрива позицията на разкриване на тайни на Филип Скофийлд, когато влиза в къщата на ITV Celebrity Big Brother

Фърн Бритън предизвести, че има „ гърнеста уста “, само че упорства, че ще бъде „ блага “, когато разкрива секрети за Филип Скофийлд, до момента в който влиза къщата на Celebrity Big Brother.

Към някогашния водещ на This Morning се причислиха хора като някогашния арбитър от X фактор Луис Уолш и чичото на Кейт Мидълтън Гари Голдсмит в риалити шоуто на ITV. И в единственото си задълбочено изявление, преди да влезе в къщата, тя сподели, че желае ново премеждие на 66-годишна възраст.

Говорейки за опозорения Филип, с който се скара по време на времето им дружно в This Morning която оглавяваше в продължение на десетилетие до 2009 година Тя сподели: „ Очевидно съм се записала, с цел да разлея чашата! Е, тъкмо в този момент мога да ви кажа, че мисля, че дано подходим внимателно и общително. Честно е да се каже, че към и не се разбирахме. Нещата бяха сложни.

„ Има някои неща, за които считам, че като групова съвсем нация има неща, които не можете и не бихте желали да чуете, видите или да се приказват по отношение на. Не съм взе участие...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР