Фармацевтичната компания ще освободи от длъжност 15% от персонала си

...
Фармацевтичната компания ще освободи от длъжност 15% от персонала си
Коментари Харесай

Pfizer отваря свой филиал в Румъния

Фармацевтичната компания ще освободи от служба 15% от личния състав си в своя дистрибуционен център в Завентем, Белгия, и ще реалокира част от активността си в Румъния, оповестява осведомителната организация Agerpres, като се базира на публикация в белгийския вестник Libre Belgique, оповестена предходната седмица, съобщи организация Фокус.
Според източници от синдикатите, 38 от 238-те служащи в центъра в Завентем ще останат без работа. Ръководството на компанията стимулира решението си с преместването на услугата за обмисляне на доставките в Букурещ (Румъния).
 Япония рапортува няколко случая на анафилаксия след имунизацията против ковид на Pfizer Япония рапортува няколко случая на анафилаксия след имунизацията против ковид на Pfizer
Още най-малко пет случая на анафилаксия са открити в Япония измежду медицински служащи, имунизирани с имунизацията на Pfizer/BioNTech, а общият...
„ Непрекъснато се стремим да усъвършенстваме логистиката на световната верига за доставки – съобщи представител на Pfizer. „ В момента преглеждаме разновидности, които ще ни разрешат да разпределяме по-добре ресурсите и да подобряваме успеваемостта на процесите, като в същото време предлагаме допустимо най-хубавото обслужване “.
Понастоящем американската компания Pfizer има почти 2500 чиновници в Белгия - в Андерлехт (център за клинични изследвания), Иксел (административно и комерсиално седалище), Пюрс (производствен център) и Завентем (дистрибуторски център).
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР