Фарид наистина е значително по-възрастен от риалити звездата, но е

...
Фарид наистина е значително по-възрастен от риалити звездата, но е
Коментари Харесай

Айлин от „Ергенът“ заби секси богаташ за чудо и приказ

Фарид в действителност е доста по-възрастен от риалити звездата, само че е от ирански, а не турски генезис. Далеч обаче не може да се каже, че е остарял, защото е на 41 години. И въпреки Айлин да е на 24, което на процедура значи 17 години разлика, двамата са хубава двойка.

 

От фотосите по мускули, които иранецът е пуснал в обществената мрежа, сигурно биха омекнали коленете на всяка от момите от „ Ергенът “.

 

По обучение Фарид е правист, приключил е Университета в Гьотинген, защото е израсъл в Германия, където е фамилията му и до през днешния ден. Основава компанията си през 2009 – годината, в която се дипломира. Споделил е в обществената мрежа, че компанията е учредена в Хановер и в началото е била основана като източник на спомагателни приходи. Управлявал я е от дневната в жилището, в който живеел по това време, само че последователно активността му се разраства и 10 години по-късно централният офис се мести в София. Фарид има и съучастник, който е немец.

 

Освен с бизнеса си, Джафари се занимава интензивно и с тенис. Спортът безспорно е дал своето отражение върху фигурата му и умерено може да се яви като конкуренция на секссимволите от турските сапунки. Това е и повода, заради която не се тормози да се снима по мускули, даже в противен случай – постоянно разгласява такива фотоси в мрежата.

 

Връзката му с Айлин е от повече от година, само че по този начин и не излиза наяве дали са били дружно, когато е отпътувала за Турция да снима Ергенът или пък любовта им е пламнала малко след връщането й у нас.

Източник: Уикенд 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР