Фън Шуй е известен със символиката на всеки един детайл

...
Фън Шуй е известен със символиката на всеки един детайл
Коментари Харесай

Как да привлечете положителна енергия чрез СНИМКИ и да избегнете лоша поличба

Фън Шуй е прочут със символиката на всеки един подробност от уюта на дома. В това се включват, несъмнено, и фотосите ни. Те не са единствено предмети за украса, ами носят и негативна или позитивна сила по отношение на изобразените лица/предмети.

Ето някои препоръки за това по какъв начин да притегляте позитивна сила посредством фотосите и да избягвате неприятната прокоба:

Извадете повече фотоси на живи хора
 НЕ правете тези 9 неща със фотосите си, с цел да не привлечете неприятен шанс НЕ правете тези 9 неща със фотосите си, с цел да не привлечете неприятен шанс
Снимките крият мистична мощ. И по тази причина съществуват куп суеверия, свързани с тях. Неслучайно в доста страни е неразрешено да се снимат хор...

Никой не трябва да се наскърбява от избора ви на фотоси за вкъщи. Подбирайте такива, на които участват единствено обичани и уважавани от вас хора. По този метод ще задържите тази сила и любовта в дома ви. Внимавайте обаче с портретите на умряли хора – по този метод може непрекъснато да се връщате в мемоари и да изпитвате горест. Това не значи, че не би трябвало да има никакви сходни фотоси, само че ги поставете в по-малък размер и на не толкоз акцентно място. Семейна фотография с децата или внуците е наложителен съставен елемент.

Позиционирането на фотосите също има значение във Фън Шуй. Най-добрите пространства за фамилни портрети са холът или всекидневната. Избягвайте коридори, затрупани или затъмнени места за тях, защото може да привлечете разграничаване и отчуждаване от най-близките ви.

Махнете свекървата от спалнята

Свекървите и тъщите не трябва да съществуват като изображения в спалното помещение, защото облиците им могат да намалят либидото ви и да попречат на половия ви живот. Може даже към тях да се прибавят и фотосите на децата, както и всевъзможни фотоси на близки и другари. Оставете в любовното си кътче единствено фотоси с вас и обичания ви.
 Спрете да гледате непознати женски фотоси в интернет, в случай че не желаете... Спрете да гледате непознати женски фотоси в интернет, в случай че не желаете...
Жените постоянно обичат да се съпоставят с другите представителки на нежния пол. Дали инцидентно или не, само че от време на време прекарваме часове в гледа...

Важно е и по какъв начин се чувствате сега на снимането, тъй като фотосите взимат силата освен на изражението, само че и на страстта ви. А и в случай че поставите на видно място фотография, на която не сте се чувствали добре, тя ще ви припомня за неприятните обстановки и непрекъснато ще основава такова влияние върху вас. Поставяйте фотоси и портрети, на които сте същински щастливи.

Погледнете в камерата за благополучие

Позирайте, като гледате право в камерата или разменяте погледи сред вас. Ако поставите в спалнята да вземем за пример фотография, на която със брачна половинка ви гледате в разнообразни направления, това може да докара до някои конфликтни обстановки и разграничаване.

Според учението на Фън Шуй за най-мощни се имат тези фотоси, на които е изобразен единствено нашият лик. Ако изберем фотоси от в действителност щастливи, сполучливи и върхови моменти, те ще ни носят същата прокоба години наред. На такива портрети отредете видно място в дома ви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР