"Фалшивите новини не се самозараждат. В Шарково имаше хора, които

...
"Фалшивите новини не се самозараждат. В Шарково имаше хора, които
Коментари Харесай

Джамбазки за Шарково: Имаше провокатори, които не различават коза от котка

"Фалшивите вести не се самозараждат. В Шарково имаше хора, които бяха пристигнали да вършат проблем, а не разграничават коза от котка, само че пазят козичките на някой си и се хвърлят нападателно против полицейските чиновници. В селото имаше несъизмеримо скъпи коли, с които бяха пристигнали тези хора, с непознати регистрации. Категорично се търсеше провокация ".

Така евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки разяснява пред "Здравей, България " разпространилата се информация, че в Странджа съзнателно се заразяват животни, за да се отнеме прехраната на хората, регионът да се обезлюди и скрито да бъдат вкарани мигранти. Военният министър Красимир Каракачанов изиска от ДАНС да ревизира от кое място идват тези клюки.

Цветанов: Единственият вид в тази обстановка е евтаназията на животните

Румен Порожанов: Умъртвени и загробени са всички животни в Шарково

"Българското общество няма доверие на страната и за това е отговорно политическото говорене през годините, от което и ние сме били част. Убеден съм, че има провокатори в Шарково. Категорично се търсеше някаква провокация там”, сподели Джамбазки.

ГЕРБ упрекна Нинова за напрежението в Странджанско

Валентин Радев: Ситуацията е спешна, заплахата действителна

Евродепутатът разяснява и друга тематика. Миналата седмица НФСБ упрекна ГЕРБ в стопански лобизъм.

Депутати от Националния фронт за избавление на България разкритикуваха сътрудниците си от ГЕРБ, че обслужват частни стопански ползи със законодателната си активност. От най-голямата партия в ръководещата коалиция изрично отхвърлиха обвиняванията.

В "ябълка на раздора” се трансфораха промени в Закона за приватизация и следприватизационен надзор.

Симеонов: Всеки на някой е родственик, това не са "калинки "

Домусчиев отговори на Симеонов, уличи го в "лъжи " и "изцепки " за БМФ

Симеонов: Българският флот е трансфериран към офшорки

Измененията в него и по-специално член 32, се споделя, че характерни отговорности за едно приватизирано сдружение могат да бъдат вменявани за не повече от 5 години.

Според депутата от НФСБ Валентин Касабов по този начин се икономисва на бизнесмена Кирил Домусчиев дълг от 58 млн. лв., които той би трябвало да заплати на страната по силата на правосъдно решение.

"Ако има подозрения и въпроси - те би трябвало да бъдат ориентирани към ръководителя на правната комисия Даниел Кирилов. Ефектът е изработен и произнесен от него изрично ", съобщи Джамбазки.

За него огромният проблем в този скандал е въпросът с ретроактивното деяние - "за мен е неприемливо да се трансформират разпоредбите при подписана договорка ", уточни той.

Евродепутатът разяснява и въпроса има ли разкол в "Обединените патриоти” и скарани ли са водачите на патриотичната групировка.

"От доста време приказваме за потребността от обединяване на българския шовинизъм. Ефектът е реализиран и това са "Обединените патриоти”. Ако се явим по настрана на избори, резултатът ще бъде един и забележим и към този момент сме го правили. Ефектът от обединяването е доста по-голям, без значение от остротата на характерите”, съобщи Ангел Джамбазки.

Той призна, че сред тях постоянно има непремерени думи и по-висок звук и по думите му няма по какъв начин да се отхвърли, че това оставя неприятно усещане у хората.

Евродепутатът бе помолен да разяснява и настояването да бъдат закрити центровете за бежанци.

"Безумие е в центъра на столицата да правиш центрове за незаконни мигранти. Само преди година улиците "Пиротска” и "Мария Луиза” бяха Багдад и Кербала. Имаше непрекъснати обири и побоища”, сподели Джамбазки.

Народно събрание с единомислещо решение за противоположното приемане на мигранти

"Тази ограда по границата, едвам й се подиграват и да я осмиват, тя има своя физически и психически ефект”, съобщи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация, допълвайки, че незаконната миграция не би трябвало да бъде допускана по никакъв метод на територията на България.

Джамбазки разяснява още и изказването на сръбския президент Александър Вучич, който през вчерашния ден сподели, че страната му към този момент е изпреварила по възнаграждение на труда България.

По думите му "на Балканите има доста нации, които са известни със своето фукане и с празните си приказки " и че президентът е "много непремерен в своите изявления ".

"Преди време Вучич беше споделил "завършихме една автомагистрала до България ", а тя още се строи ", уточни Джамбазки.

КНСБ: Огромна разлика в заплатите у нас

Защо ниските заплати са разрушителни за България

Големият проблем с ниските приходи в България

Целия диалог с евродепутата вижте във видеото.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР