Фалшиви стоки бяха заловен и конфискувани на ГКПП Гюргево, съобщава

...
Фалшиви стоки бяха заловен и конфискувани на ГКПП Гюргево, съобщава
Коментари Харесай

Над 11 000 чифта фалшиви маратонки бяха заловени в Гюргево

Фалшиви артикули бяха хванат и иззети на Граничен контролно-пропусквателен пункт Гюргево, оповестява БНР. Над 11 000 чифта подправени чифта маратонки на обща стойност към 1,1 милиона евро са били открити в български камион, ръководен от 36-годишен мъж. Шофьорът е български жител.
При акция против търговията с подправени артикули румънските управляващи са селектирали за подробна инспекция през вчерашния ден няколко транспортни средства. При инспекцията на камион, регистриран в България, който съгласно документите превозвал обувки от Гърция за компания в Полша, били открити 11 616 подправени чифта маратонки с лога на известни марки. Това се показва в известието на румънската гранична полиция.
Шофьорът на камиона е декларирал, че е чиновник на транспортна компания и не е имал визия, че стоката е подправена. Стойността на маратонките, в случай че бъдат продадени като истински, възлиза на близо 5 500 000 леи. Обувките са били конфискувани от чиновници на данъчна администрация - Букурещ, а служителите на реда водят следствие за търговия с подправени артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР