Фалшива новина за участие на певеца Филип Киркоров на концерт

...
Фалшива новина за участие на певеца Филип Киркоров на концерт
Коментари Харесай

Дует Ритон отрекоха, че Филип Киркоров ще пее в София

Фалшива вест за присъединяване на артиста Филип Киркоров на концерт в София взриви обществените мрежи. Спорът потегли след рекламен клип за турнето на дует " Ритон ", в който се чува гласът на Киркоров. Приятелството на Катя и Здравко от дует " Ритон " с родената в България звезда на съветската музикална сцена Филип Киркоров е известно от години.

" Радвам се, че аз - Филип Киркоров, мога да ви поканя на най-новото им шоу. Не пропускайте този празник, ще бъде ужасно ".

След като чуват гласа на Киркоров консуматори в обществените мрежи вземат решение, че самият той също ще е част от концерта, закриващ юбилейното турне на " Ритон ". Слухът се популяризира за часове в десетки гневни постове, в които се твърди, че Филип Киркоров не е мечтан у нас поради войната в Украйна и близостта си с съветския президент Владимир Путин. Блокада на входовете на НДК, изкупуване на всички билети за концерта или офанзива с домати и яйца към сцената - това са единствено част от обсъжданите разновидности за митинг.

Поне по този начин настояват редица уеб сайтове у нас, които бързо препечатват новината и я споделят с още по-голяма публика. Катя и Здравко оповестиха, че рекламата с гласа на Киркоров е станала инцидентно.

" Той беше тук за 4 дни по негови си работи и да се забележим. Влиза с нас в студиото и сподели: " Много ми е забавно ". А анонсите ни ги записва Драго Драганов и Филип споделя: " Не, аз ще го запиша ". И Катя му споделя, че приказва с акцент и не на чист български, само че той: " Не, ще се постарая ". И по този начин на смешка и подбив го записа. Това е по-скоро един шарж ", разяснява Здравко пред NOVA.

Българските музиканти отхвърлят и в миналото да са имали концепция да поканят Киркоров в концерта си.

" Няма по какъв начин да се впише в нашата стратегия ", сподели Катя.

" Филип идва с антураж от 17 души. Ние нямаме тези благоприятни условия. Нашият шоубизнес не е задоволително богат, с цел да можем да поканим Филип Киркоров да пристигна да пее в нашия концерт ", съобщи Здравко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР