ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: Кой се крие зад ужасяващата трагедия в Бургас?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Случилото се тази заран в Бургас е ужасяващо. Двама служители на реда откриха гибелта си, до момента в който се опитваха да си свършат служебните отговорности и да спрат един рейс, цялостен до горе с бежанци. Още до момента в който гледах сутринта по малкия екран неспирните включвания от мястото на кошмарния конфликт чух нещо, което занапред ще набира мощ.

Това разяснява във " Facebook " Радослав Бимбалов.

Една дама, публицист и притежател на уебсайт, примеси правдивия си другояче яд с политическа пропаганда. На крачка от към момента прясната кръв, смляната патрулка и струпаните на метри като стреснати животни бежанци, измъкнати от скривалищата на рейса, тази „ журналистка “ си разреши да каже в народен ефир „ това нямаше по какъв начин да се случи преди, когато страната се управляваше от един различен човек “.

Отвратително е това, което ще се излива в идващите дни, по тази причина да си кажа още в този момент. По време на фирменото ръководство на страната от страна на корпорацията ГЕРБ, под мъдрия надзор на Бойко Борисов, в България бяха построени и действат сносно смазани канали за „ импорт “ на мигранти. Тези незаконни групи оперират с директната настойчивост на представители на локалната власт, която ВСЕ ОЩЕ е отлично разграничена сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Така че всяко подстрекателство, че ГЕРБ и Бойко Борисов са ни пазили от бежанците, следени от Ердоган, е също толкоз неуместно както и изказванието, че ГЕРБ и Бойко Борисов ни пазят от комунистите.

За душите на почтено починалите служители на реда и за шанса на натоварените като животни бежанци ще би трябвало да се молим на еднакъв Бог.

* Заглавието е на ФАКТИ
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР