ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Стоян Тончев: НЕ на цензурата и агресията!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Не намирам разлика сред осведомителната завеса на Съюз на съветските социалистически републики, за коята съм чел, от прозападната (САЩ), на която съм очевидец в този момент и намира неприветлив израз в връзката и връзките сред хората в обществената мрежа. Едните са желали да се чува единствено руската агитация, а в този момент другите - единствено евроатлантическата агитация.

Най-тъжното в този комплициран свят на полезности и криворазбрана независимост на словото е, че определящите се като демократи и либерали отхвърлят и даже жигосват всичко, което се разграничава от тяхната линия на държание и мислене. Въобразили са си, че единствено те и само те са носители на истината.
Е, да - само че не са!

Сблъсъкът на хрумвания би трябвало да е сред хрумвания. Сблъсъкът на обстоятелства, с обстоятелства.
Обидите, експанзията и цензурата ни трансформират тъкмо в това, което сякаш отхвърляме заобикаляме и не желаеме да бъдем!
В продължение на гореизложеното показвам безусловно омерзение от дейностите на всеки личен цензор, без значение от коя страна на " завесата " стои.

И в тази връзка желая дебело да подчертая, че: изразяващите подозрения сред думи и каузи на украинците не са наложително почитатели на Путин; критикуващите Кирил Петков не са наложително платени тролове или почитатели на Борисов, на ГЕРБ, на Москва; имащите и мултиплициращи разнообразни отзиви никога не толерират войната и отнемането на човешки животи; светът не е подобен, какъвто някой се пробва да ни го показа и наложи, а подобен, какъвто го виждаме, чуваме и усещаме!

" НЕ " на цензурата и експанзията! " ДА " на особеното мнение и свободното му изложение!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР