ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Николай Слатински: Путин е решил да извърши агресия спрямо Украйна

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Не съм експерт по гранатите, само че при все че ще кажа…
Путин е решил да извърши експанзия по отношение на Украйна. Всеки ден той прави нещо, което го доближава към тази експанзия. Това разяснява във " Facebook " Николай Слатински.

Преди малко бе осъществена следващата арогантна провокация – с дебатите по признаването на двете противозаконни „ републики “.
Путин е като един характерен воин в съветските филми за бандити и мутри.

„ Героят “ е заобиколен от съперници. Но държи в ръка граната. Не се знае дали е бойна или образователна. Ако е бойна, тя е подготвена да се взриви.
Наобиколилите го съперници не смеят да гъкнат. „ Героят “ е по едно и също време и безочлив, и необмислен. Може да блъфира, а може и да се кани да метне гранатата.

Ето това е Путин. Той е решил да извърши експанзия по отношение на Украйна. Добре би му пристигнало Украйна да извърши нещо, което той да назова провокация. Да му даде мотив. Украйна диша надълбоко през стиснати зъби. Но перверзното и брутално държание на Путин също си има лимит на понасяне.
В същото време западните водачи гледат към стисналия в ръката си граната „ воин “ и не знаят дали тази граната е бойна или образователна. Не изпитват мощно предпочитание да ревизират каква е тя в действителност.

Путин е решил да извърши експанзия по отношение на Украйна. Той все едно го е решил и ще го направи. Но желае и да унижи Запада.
Западът постоянно е разчитал, че против себе си има разумен състезател. Дори Съюз на съветските социалистически републики бе разумен състезател.

Западът за първи път има против себе си несъизмерим състезател, безпардонен мегаломан, геополитически фанатик, който пет пари не дава за елементарните руснаци, камо ли пък за елементарните украинци.

Той е болен. Все едно му е кого ще завлече в пъкъла дружно със своята само обичана от него персона - той самият. Уникален и несравним!
Лошото е, че граната в ръцете му е бойна…
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР