ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Чифте пищови и розови дантели

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Русия: «Спрете приема на нови членове в НАТО!»

НАТО: «Ще одобряваме, който си щем!»

Русия: «Изтеглете се на границите от 1997 година!»

НАТО: «Махайте се от Грузия, Молдова и Украйна! И стига сте натрупали войски край Украйна!»

Русия: «Нашите военни елементи се намират на родна земя, така че не се плюнчете! И си обирайте крушите от границите ни!»

НАТО: «А нашите армии се предислоцират на територията на Алианса! И в този момент к’о?!»

Така си поприказваха за пред публиката… Ще минат години и допустимо едвам тогава ще стане ясно защо са се договорили между тях противниците. На служителите от колониалната администрация им е елементарно в тази измислена рецесия – те извършват заповеди и не им би трябвало да напрягат сивите си кафези. Господарят желае да трансфорат страната в плацдарм за нахлуване против Русия? Олрайт, ще бъде сторено мигом! Всеки Ваш каприз – за наша сметка! И за туземците отново няма покой – влачим тежестта си по античната неверна земя, а мислите, съвсем нахални мухи, жужат и пикират през ушите… За какво ни карат на заколение? За разпространяването на светлината на джендърската идеология? За
златото на недосегаемия Баце и немуподобните?

Виж, поради кюлчетата в чекмеджето си коства да се поразмърдаш... Хм, онемявам преди строгият редактор да е изгубил и последната капчица самообладание!

Той не толерира многословието и простоватите забележки и никак няма да се подвоуми да замери с текста вашия разбъбрил се обуздан прислужник.
Та да обобщя тезата си: ние и по този начин сме убити - без индустрия, хазна, войска, обучение, естествени благосъстояния, фрагменти и обединителна национална концепция. И за какво не ни оставят да изчезнем умерено, с удовлетворението, че в бъдещите учебници по история няма да дават българите като образец за лицемерен народ?...

Сегашната обстановка може да се одобри като тест за въшливост за политиците. Вярно, държанието на болшинството е предвидимо – нали завалиите са травмирани по рождение от неналичието на образование, мултикултурализма и Интернета… Лаят, с цел да плюскат, плюскат, с цел да лаят… Естествено, те вършат и още нещо, но за шанс тази активност също не изисква необикновен ум. Доверчивият гласоподавател може вероятно да се озадачи от мълчанието на Българска социалистическа партия, тегнещо над тематиката за войната против Руската федерация и нашето присъединяване в нея. На конгреса насочиха неизвестно кому небрежно дежурните пожелания за водене на договаряния и понижаване на напрежението. Сетне социалистите се възтогрнаха от обещанието на сътрудника от Министерския съвет, Ст. Янев, че български бойци няма да се бият на непозната територия. Изобщо, откогато ги
набутаха през задната малка врата в ръководството на страната, представителите на «Позитано» 20 станаха пластични, изгубиха лице и хъс. Еднотипните обли физиономии мънкат за съюзнически отговорности и суверенитет. Младежите от обединяването не обелват думица. И има си хас! Допреди месец юнаците се клеха във честност към брюкселските антинационални полезности и готвеха прелом против своята лидерка. Е, демонстрираха розовото си дантелено бельо… И за толкоз им стигна куражът.

Партията на преврата и разорителния преход е директно забъркана с появяването на американските военни бази на наша територия. Както се знае, отговорността постоянно си има име и фамилия… В дадения случай това са С. Станишев и И. Калфин, които през 2006 год. подписват злощастното съглашение. Тогава ние публично загубихме нашата страна – тук щатските военни се употребяват с цялостен имунитет и единствено господарите знаят задачите на тяхното престояване.

Между другото, приказва се, че Пентагонът скоро ще открие биологична лаборатории в България… Но това също се пропуща край ушите.
На недругарчетата можем единствено да напомним, че гледат в неправилна посока. Заплахите за страната идват не от изток. А армията, която те съзнателно унищожиха, не е способна нито да отбрани нашите граници, нито да се оправи с възможното надигане на петата колона. Въобще, територия, по която кръстосва непознати въоръжени елементи, неподлежащи на надзор и озаптяване, не може да бъде
независима. Тя е окупирана.

В тази светлина думичките за партньорство и съюзнически дълг наподобяват жалки… Няма що, огромна чест е да се вреш в нозете на тези, които смучат ресурсите на целия свят и подклаждат войни! Позор е, че станахме съучастници в унищожаването на Ирак, Афганистан, Либия и Сирия.
Сега, когато ни набутват в спора с Руската федерация, съглашенците от Българска социалистическа партия да приканват за воденето на уравновесена политика. Но няма по какъв начин да балансираш сред лъжата и истината, сред нарушителя и почтения! Ти си или човек, или гад.

Розовите политици и публицисти не помниха кой провежда преврата в Украйна. Те на драго сърце се срещат с неонацистите, взели властта там,получават от тях ордени и пазят политическите и икономическите им ползи. И не виждат гоненията против рускоезичното население, ежежневните обстрели на селата и градовете в източните области, нежеланието на ръководените от Централно разузнавателно управление на САЩ управляващи да разрешат спора чрез изпълняването на договореностите от Минск. Пропускат обстоятелството, че украинските елементи готвят нахлуване против националните републики на Донецк и Луганск.

НАТО не стопира с провокациите по границите на Руската федерация, неприкрито се пробва да се намесва във вътрешните ѝ работи… Но изчанчената евроатлантическа мисъл рисува всичко наопаки, като Българска социалистическа партия приглася на тези неистини.

Нужно е не да се плюнчиш пред микрофоните, а да сплотиш хората вдействено придвижване за мир и за оповестяването на цялостен неутралитет на нашатастрана. Ала клубът на милионерите на «Позитано» 20 от десетилетия е изгубил връзка с народа и с благоразумието. Сега те се пъчат пред огледалото – набутали чифте пищови в дантеленото си долни дрехи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР