ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Турски Поток на Бацко ще си остане политическата тъпота и връх на корупцията на новите времена

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" Чини " ми се Турски Поток на Бацко ще си остане политическата тъпотия, връх на корупцията и измяната на новите времена.

Строиха, строиха руснаците Северен Поток 2 с другарката Меркел, лъгаха, мазаха, докараха енергийна рецесия в Европа, само че 20 танкера американски полутечен газ сринаха цялата " гениална " ГРУ интервенция.

Но това е резултата на тъпотата!

Както не се ваксинирахме от пещерна антинаучна тъпотия, по този начин и сме постоянно по акъла на тези мафиоти в Кремъл и след това, за какво сме небогати.

Между другото, единствено да сте наясно, че 30 танкера заместват изцяло Северен Поток 2, само че до неотдавна Германия и марионетната на нея България на Борисов и Доган мислеха единствено за съветски рубли в озверяла корупция.

Надявам се, това да не продължава повече с новите на власт в България, че към този момент ми писна да виждам пропилените години на генерации българи след 1944 година.

Проклет да е деня в който комунистичeските съветски варвари прегазиха България без да се бием с тях за родината си през 1944 година и прокълнат да е деня в който се завърнаха с Кобурготски преди 20 години!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР