ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Нали уж се протестираше да не са ГЕРБ на власт...

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Нали сякаш се протестираше да не са ГЕРБ на власт, с цел да се премине към значими за обществото и развиването на България промени?!
Какво в действителност се случи?! Това разяснява във " Facebook " Стоян Тончев.

ГЕРБ не са на власт. Проведоха се два пъти парламентарни избори и се образуваха два Народното събрание. През цялото това време действаше длъжностен кабинет на президента Румен Радев.
Някой видя ли промени в подобен тип, какъвто протестиращите жители желаеха?! Не!

Парламентите не осъществиха значими законодателни промени и допълнения.
С козметичните кадрови смени на служебния кабинет, някои от които несполучливи и затвърждаващи модела на ръководство на статуквото в избрани браншове, нищо коренно и значително не се случи. Мафиотско-олигархичният модел на ръководство в България не е разграден, макар съществуването на такива плахи първи проблясъци.

Къде е промяната в Министерство на вътрешните работи, къде е промяната в правосъдната система?! - няма такива.
Въпреки високия си рейтинг, смятам че е неотложно, в случай че не бъде излъчено постоянно държавно управление, то второто служебно да работи по-смело, с по-категоричен размах, да претърпи леки промени в състава си, както и надолу по властовите стълби на изпълнителната власт по дирекции, организации и фондове.

Нима към този момент в България няма контрабанда на акцизни артикули?! Нима няма трафик на опиати?! Нима схемите в ДФЗ не не престават? Защо ли нищо не се чува за това, а?

Към момента ставаме очевидци на " туптене на топката " и едно огромно бавене, от което сигурно не печелят нито България, нито жителите ѝ, с изключение на тези, които би трябвало да дават отговор пред закона за закононарушенията си.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР