ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Юлияна Методиева: Пролиферацията на НДСВ и нежната реставрация на 2001 година!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Хората на Слави Трифонов, Ива Митева и евентуално нейните консултанти на заплата в 7/8, щели да сливат комисиите по външна политика и по европейски въпроси, както и на комисията за гражданското общество, с комисията по правата на индивида и жалбите. И що по този начин, драги? Суверенът нали с изключение на партии си има неправителствени организации, които се занимават я с правата на децата, екологията или ромите, я с нещо друго!

Това разяснява във " Facebook " Юлиана Методиева.

По цяла Европа и Съединени американски щати е по този начин. Без гражданско общество и структури за отбрана на правата им, партиите преяждат с власт. Докато се усетят гласоподавателите, в Народното събрание напълно ще не помнят за тях. До през вчерашния ден суверен, през днешния ден - записка под линия. В най-хубавия случай, фен на телевиознната комерсиалка на СлавиТрифоновата корпорация.

Идеята за обединение на комисиите е отвратителна. От друга страна пък, не напълно. Защото по този начин и тайното ще стане очевидно, както се споделя в свещените книги. Например, съмненията за съществени и междинни връзки с Национална движение „Симеон Втори" ще стават все по-състоятелни. Вярно, неприятно е дето призракът на 2001-ва година наднича насън и нескрито, сходно Клавдий от шекспировата покруса. Но... в случай че за едни това е смут, за други пък е наслада!
Докато управляваше Симеон с неговото „ когато му пристигна времето “, Емил Кошлуков стана началник на комисия за работа с гражданското общество.

Събираше в съответна зала на някогашния Партиен дом водачи на неправителствените организации, или техни деятели. Кошлуков стоеше на масата като истински ага, шейх, или американски необут вкупом. Оттогава му личеше,че ще стане общоприет шеф на Българска национална телевизия! Циничен и жесток, с микрофон пред себе си и с забележима приятност слушаше кадифения си баритон. Гражданското общество стоеше с подвити коленца на подредените до стената столове и чакаше да бъде поканено да се чуе мнението му по значими тематики. „ Алоу, гавреше се Емил, фондация ли сте, Сапио ли сте, аре да ви чуем, само че за малко, че нямам време “. Закачката със Сапио беше мъчителна за политическите съперници на Национална движение „Симеон Втори". Иван Костов още не беше изчегъртан, та и неговият фантом тогава се привиждаше на всички места на момъците от тогавашното Съюз на демократичните сили, Мирослав Севлиевски и Емил Кошлуков.

Те не можеха да го дишат по техни си някакви аргументи. Както е известно, след мощната обич иде мощна ненавист. Особено, в случай че вятърът на измененията е задухал в платната на нов транспортен съд с царска емблема на носа. Пък и Симеон Кобурготски плащаше щедро лоялността на тия момъци. Не желая да кажа „ кеш “. Такива неща са дебелашки. Символните разплащания са и по-елегантни, по-европейски. Лошото е, че след това му дръпнаха килимчето и на него, само че това е друга тематика.

Като си намерения човек: ще ръководи Има Такъв Народ, в Народното събрание ще отрежат гласа на гражданското общество, а Българска национална телевизия си се ръководи към момента от някогашен царски кадър...То си е същинска пролиферация на Национална движение „Симеон Втори" и нежна реституция на 2001 година!

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР