ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Новите да проумеят - протестен вот не се повтаря

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Преди седмица станахме очевидци на типичен протестен избор. " Патериците " на Борисов в предния парламент бяха осъдени с червен картон от гласоподавателите, грубо пострада и самата партия ГЕРБ, дала прошка се със стотици хиляди гласоподаватели и значително депутатски места. Покрай ръководещите го отнесе и Столетницата, неприпозната като опция от гласоподавателите.

Нито една социологическа организация не позна второто място на " ИТН ". Всички се застраховаха, че обстановката е чрезвичайна и нищо не можело да се предвижда. Да, но все пак слагаха Българска социалистическа партия на второ място и чак тогава даваха ред на хората на Слави.

Новите мераклии за власт би трябвало да са наясно, че протестен избор не се повтаря. Колкото депутати - толкоз. Ако не могат да сглобят държавно управление, индивидът с джипа заявява, че партията му е в прелестна кондиция. Отиването на нови избори ще е чудовищна неточност. Независимо кой ги провежда.

Всички заявяват, че ще поддържат кабинет на новите играчи по две аргументи - хем да се създадат на националноотговорни, хем с вярата, че новото държавно управление ще се издъни тежко и зрелищно.

И тогава ще се завърнат. Не на бял кон. Аман от този бял кон. Има си джип, за какво се вършим на ударени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР