ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ако телевизиите пуснат историята с бития кмет в офис на ГЕРБ – с Борисов и партията му е свършено

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Телевизиите настойчиво не пускат. Бит и ритан, в това число и от герберския ръководител на общинския съвет в града, тъй като имало малко гласове за ГЕРБ в селото.

Като човек с някакъв професионален опит настоявам, че в случай че националните малките екрани пуснат тази история в новините, и я разясняват няколко дни, както вършат с много по-маловажни тематики, с Борисов и партията му е свършено.

Телевизиите обаче умишлено си затварят си очите. Те служат на Борисов.

Те могат да ни занимават в централните вести по какъв начин кола на НСО влезнала в затворена улица да остави брачната половинка на президента. Те могат да ни занимават дни наред по какъв начин Българска социалистическа партия изключили Гергов Свинаря от партията. Защото се занимават с агитация в интерес на Борисов, а не вършат вести. Новините с неполитически сюжети са единствено за парлама.

Новият парламент би трябвало да промени закона, да освободи неотложно куклите от Съвет за електронни медии и да смени Кошлуков.

А така наречен частни самостоятелни малките екрани като Нова ТВ и бТВ - просто би трябвало да ги назоваваме съучастници, обслужващи мафията на власт.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР