ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Бойко Кралевити в люта битка с руската мечка

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Автор: Антон Бежански

“След като България е член на НАТО и откакто НАТО като главен съперник, боен, приема Русия, нашата отбранителна теория е ориентирана против тях... В доктрината ни в случай че стане война, ние ще се бием за НАТО ".

Бойко Борисов, министър председател на България, в изявление на 18 септември 2018 година

Неотдавна съветската „ Свободная Пресса “ интервюира Михаил Александров, специалист в Центъра за военно-политически проучвания към МГИМО за възможната опция, България да взе участие във война в Русия на страната на НАТО. На въпрос към него за ролята на България в една такава война, Александров отговори: „ България има изход на Черно море. Възможно е да има бази на кораби и подводници на Съединени американски щати и други страни от НАТО. От българските летища могат да изхвърчат самолети, с цел да бомбардират Крим. В този случай ще би трябвало да ударим България - колкото и да не ни се желае “.

От българския фолклор и митология е известно, че на помощ на изтерзаното от турския подтисник българско население, на помощ се е притичвал Крали Марко, несломим левент, прочут още като Марко Кралевити. Българския народ през днешния ден не е пленен, само че над него също е надвиснала заплаха. В Доклада за националната сигурност за 2019 година се прокрадва внушението, че Русия съставлява опасност за националната сигурност на България. Затова и се приветства на наличието на НАТО в Черноморския район.

Русия - това е Руската мечка и против нея за отбрана на националната ни сигурност изправя мощна снага нашият Падишах и Спасител Бойко Кралевити.

Но дано кажем преди този момент няколко думи за тази прословута и страховита Руска мечка.

Според Руската " Фондация за публично мнение " идентифицирането на един народ със знаци оказва помощ да се разбере положението на всеобщото схващане. В този смисъл руснаците показват обичайна си обязаност с облика на мечката, който съгласно тях въплъщава Русия. Почти две трети от съветското население назовават мечката най-удачния знак на Русия. Като знак на мощ и гаранция, че който посмее да нападне Русия, ще бъде прегазен от съветската мечка. Както се е случило с шведските нашественици, Наполеон и Хитлер. Но по време на Студената война в американските и западните медии Съветския съюз стартира да се изобразява във тип на подигравка под формата на нападателна мечка и тази процедура за окарикатуряване на Русия и представянето и като опасност за Съединени американски щати и НАТО продължава и до през днешния ден.

Битката на Бойко Кралевити под поощрителният взор на Съединени американски щати и НАТО против Руската мечка се води в разнообразни посоки. Едно от тях е в региона на стопанската система. Падишахът ликвидира трите руско- български енергийни планове от " огромният шлем " на президента от Българска социалистическа партия Първанов-, нефтопровода " Бургас- Александропулис ", от който щяхме да печелим 35 млн. дол годишно от директни такси и да си осигурим несъмнено и на ниска цена гориво, витално значимите за стопанската система АЕЦ " Белене ", " Южен поток ", което вицепремиера от неговата партия Румяна Бъчварова дефинира прекъсването на трите огромни енергийни плана - на газопровод, нефтопровод и нуклеарен план, като, " извънредно значимо решение на премиера в международно отношение ". През март 2019 година Борисов увери генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че България е правилен съдружник, а не троянски кон на Русия в Алианса.

В региона на двустранните връзки, обичано занимание на подчинените Падишаха ДАНС и Външно министерство стана гоненето на съветски дипломати, упреквани в шпионаж, без на обществеността да се показват каквито и да е доказателства, дейности горещо одобрявани от американското и други западни посолства. Външните министри в държавните управления на Падишаха бяха всички " ястреби " във връзка с Русия, како изключително дейна в това отношение се изявява последният външен министър Екатерина Захариева. На 3 септември 2019 година нейното ведомство излезе с декларация, че деветосептемврийският прелом през 1944 година бил директна последица от оповестяването на война на 5 септември 1944 на " неутрална " България, ръководена от " демократично " държавно управление, от страна на Съюз на съветските социалистически републики година и последвалото нахлуване на руски войски на българска територия било " окупация ". Заслепената от русофобия Захариева комфортно не помни, или пък не знае, че оповестеният " неутралитет " от страна на Царска България не е приет от трите велики сили- Съюз на съветските социалистически републики, Съединени американски щати и Англия, и че в Парижкият кротичък контракт от 10 февруари 1947 година сред Съединени американски щати, Англия, Съюз на съветските социалистически републики и други съвоюващи страни от една страна и България от друга, се споделя че „ България, като стана съдружник, на хитлерова Германия и участвува на нейна страна във войната против Съюза на руските социалистически републики, Съединеното кралство, Американските съединени щати и другите обединени нации, носи своя дял от отговорност за тази война”.

Декларацията на Захариева естествено провокира остра реакция от страна на Москва.

Пример на русофобия е отводът на държавното управление на Падишаха от 8 септември 2015 година да позволи полети на съветски транспортни самолети на път към Сирия. Имало подозрения, че в тях можело да транспортират военна техника за държавното управление на арабската страна. По това време в тази страна набира сили един мракобесен режим под името Ислямска страна, който заплашва Либия и Ирак и най-много Сирия, където се стреми да смъкна държавното управление на Башар Асад. Нещо, към което се стремят и САШ и други съдружници от НАТО. През април 2017 година сръбското списание " Serbia Info " заяви, че България е забранили на няколко самолета МИГ-29, които Русия подари на Сърбия, да прелетят през въздушното ни пространство, един различен образец на държавна политика във връзка с Русия почиваща на русофобия. На 23 септември 2018 година по време на сесията на Организация на обединените нации в Ню Йорк българският министър председател Борисов увери премиера на Република Грузия Мамука Бахтадзе, че България е един от най-активните поддръжници на евроатлантическата вероятност на Грузия- присъединение към НАТО, нещо против което Русия остро възразява, смятайки го за опасност за националната си сигурност.

Във военно отношение, Крали Бойко, с изключение на, че изяви безапелационна подготвеност да се бие с Руската мечка на страната на НАТО, насърчава всевъзможни взаимни учения на българската войска с военни формирования на Съединени американски щати и НАТО, които имат избрана антируска насочност. През 2017г.. стотици американски военни с 22 бойни машини " Брадли " и 4 танка " Ейбрамс " дойдоха за учения в американската база в Ново село под името " Атлантическа увереност. С благоволението на Падишаха, в Ново село, Безмер, Айтос и Граф Игнатиево са ситуирани четири бази сякаш на НАТО, само че други войскови елементи с изключение на на Съединени американски щати в тези бази не са се мяркали от години. Ползват базите несъмнено гратис. Българските военни в базата, както и обслужващия американците личен състав се устоят от българският поданик. Или както се изрази нагледно един народен представител на " Атака " американец взима, само че не дава.

През ноември 2019г. формирования от Специалните сили на Българската войска и армейската авиация на Съединени американски щати в Европа организираха у нас петдневна взаимна подготовка в региона на Учебен полигон „ Ново село “ и летище Пловдив. През юни 2020г. в западната част на Черно море се организира обучение в границите на Плана за българо-американска подготовка за 2020 година с присъединяване на български военни кораби и кораби на страни от НАТО и от американския Шести флот. През септември 2020г. България беше хазаин на интернационалната летателна подготовка „ Тракийска пепелянка - 2020 “, с присъединяване на Съединени американски щати и страни от НАТО.

България одобри да взе участие и в антируския геополитически план " Триморие ", иницииран от Полша по сходство на плана „ Междуморие “ на маршал Пилсудски в интервала сред Първата и Втората международна войни, в който вземат участие дванадесет централни и източноевропейски страни с изход на Черно, Балтийско и Адриатическо море, който се преглежда като „ защитна стена “ сред Западна Европа и експанзията към нея на Русия и по думите на някогашния президент Тръмп ще бъде поръчител за суверенитета и сигурността на техните нации.

Някога, през юни 2016г. Падишахът съобщи: " Аз желая в Черно море да виждам платноходи, яхти, туристи, мир и обич. Не желая на курортите ни да се разхождат военни фрегати напред и обратно ". Но това негово заявление бе за социална консумация, на процедура Двуликият Янус както постоянно прави, приказва едно, а прави друго.

Но да кажем, че в околните две три години да вземем за пример, не дай боже избухне война сред НАТО и Русия. България, естествено, според заявката на Падишаха България ще се включи във войната против Руската мечка. Падишахът ще направи това, което дори държавното управление на Богдан Филов, което вкара България във боен съюз с Нацистка Германия и разгласи война на Съединени американски щати и Англия не пожела и не посмя да направи- да води война дружно с Хитлерова Германия против Съветския съюз.

Може да се направи обосновано съмнение, че Главнокомандуващият според конституцията Румен Радев, ще се откаже от тази съмнителна чест. Функциите на Главнокомандващ надлежно ще поеме Падишахът, той нали апропо е и Генерал- Лейтенант, само че несъмнено ще бъде създаден в Генерал- Полковник, а за какво не и в Маршал, като да вземем за пример Тито преди време в Югославия. Той и ще поеме министерството на финансите, което по този начин или другояче си е под негов надзор.

Министър на войната ще бъде Каракчанов. За външен министър ще бъде назначен тъмносиният русофоб и някогашен народен представител и дипломат Александър Йорданов. За министър на пропагандата- Соломон Паси, а за представител на държавното управление крадливата, само че устата Елена Поптодорова. Марешки ще предложи и предлагането му ще бъде признато да доставя армията с бензин и лекарствени препарати.

България ще разгласи война на Русия, Народното събрание ще бъде разхлабен и прокламацията за оповестяването на война ще бъде подписана от Бойко Кралевити, Каракачов и Ал. Йорданов. Ще бъде оповестено военно състояние и всеобща готовност, което ще провокира всеобща мъжка емиграция. Циганите в наборна възраст ще се изпокрият. Синовете на висшите управници и на олигарсите естествено няма да бъда мобилизирани по всякакви извинителни аргументи. Българска социалистическа партия, която ще се опълчи против войната на Крали Бойко против Русия ще бъде сложена отвън закона. Про- съветската " Атака " и Движението " Русофили " ще бъдат упрекнати за пета колона на Русия и също ще бъдат сложени отвън закона, а Волен Сидеров и водача на " Русофили " Николай Малинов ще бъдат наказани на непоколебим тъмничен затвор, само че Волен навреме ще мине в конспиративност и ще бъде оповестена парична премия от 50 хиляди лв. за залавянето му. Главният прокурор Гешев ще провежда лов на съветски шпиони и на всякакви рубладжии, упрекнати, че се занимават с подривна активност против Падишаха и страната. Движение за права и свободи ще резервира неутралитет, Ахмед Паша е задоволително интелигентен да не се бута в шамарите и да сложи под заплаха ориста на етническата турска партия- корпорация. Херо Мустафа и посолският и състав прозорливо ще опрашат за Вашингтон, ще се изпразнят и посолствата на натовските страни.

Как ще се развият военните дейности?

Може да се направи обосновано съмнение, че прилежащите ни страни Гърция и Турция ще разгласят неутралитет. В Гърция недолюбват американците, а Турция има горчив опит от воини в предишното с Руската мечка. А също така Москва може да затвори кранчето на Турски поток, по който двете страни се доставят с витално нужен газ. Путин обаче ще спре доставките на газ за България и незабавно ще бъдат вкарани хиляди тонове отпадъци от Италия и други страни за изгаряне в тецовете. Това ще провокира обгазяване на българските градове и остри респираторни болести, което ще докара до протести, към които ще се причислят притежателите на таратайки и таксиметрови водачи, които са конфигурирали газови бутилки в колите си.

Войски на наша територия Германия и Италия няма да изпратят, те ще се въздържат от война с Русия, двете страни имат неприятни мемоари от Втората международна война. Англия и Америка са надалеч и ще оставят България на произвола на ориста. Военните кораби на Съединени американски щати и НАТО скоропостижно ще се изтеглят през Босфора с цел да не бъдат потопени от съветски бомбардировачи и ракети изстреляни от вътрешността на Русия и българския черноморски бряг ще остане беззащитен и уязвим за десанти на съветски войскови елементи.

Когато Крали Марко се е бил с турския подтисник, той е имал страховита сабя дамаскиня. Крали Бойко няма сабя, той има револвер, само че на него няма да разчита, той има войска. Или нещо сходно на войска, недокомплектована, със остаряло въоръжение. Но пък ще има осем модифицирани американски изтребители трето потомство F-16, които апропо са излезли от въоръжение в Америка. Когато ги поръчваше Падишахът изръси за тях милиарди, без още да са създадени и разгласи, че купува " най- положителното ", с цел да не са нашите летци " пушечно месо " и " да надвиват във въздушен пердах ". Идеята броещите се на пръсти българските изтребители да надвиват над стотиците ултрамодерни съветски самолети от четвърто и пето потомство несъмнено е утопична, те може и изобщо да не излетят, в случай че съветските бомбардировачи или ракети с далечно деяние бомбардират нашите летища.

Може да се направи и обосновано съмнение, че Русия няма да бомбардира българските градове, както не го направиха и по време на Втората Световна война, за разлика от американските и британски бомбардировачи. Войната ще бъде обречена на неуспех от първия ден, тъй като българските бойци ще откажат да водят война против съветските войни, чиито пра- пра- предци ни освободиха от турско иго 1978г. Те ще бъдат посрещнати по места с самун и сол. Но това ще стане откакто съветски десантни елементи дебаркират на боянските ливади и ще арестуват Падишаха, като ще му вземат револвера. Русия, като победител, ще претендира за обезщетения поради материалните разноски свързани с воденето на войната, само че ще остане с пръст в устата, тъй като ще се откри, че българската хазна е изчегъртана докрай от Падишаха. Ще бъде претърсена къщата му в Банкя с вяра най-малко да се открият кюлчета злато и петстотин еврови банкноти, само че няма да намерят нищо, с изключение на скрити подслушвателни устройства, конфигурирани от Бойковите душмани. Той и придворните му Каракачанов, Ал. Димитров, а допустимо и Пасито несъмнено ще бъдат откарани в Москва на разпити и настанени в Люблянка, допустимо в същите килии, в които през 1945г. са били настанени Богдан Филов, княз Борис и други министри, отговорни за вкарването на България във войната на страната на хитлеристка Германия. Ще бъдат подложени на непоколебим, само че здравословен хранителен режим от чай със сухар за закуска, витаминозен постен борш на обяд и просена каша за вечеря, а в случай че инцидентно им сервират пържени яйца, Падишахът ще си спомни с трогване за гладните години при комунизма, когато, в случай че майка му е опържела яйца (яйца не са купували, тъй като са гледали петнадесет кокошки) е било огромна работа. Закръглените и с наднормено тегло Борисов, Каракачанов и Йорданов ще се завърнат в родината с идеално кръвно налягане и холестерол, без шкембета, стройни и в цветущо здраве. Няма да бъдат посрещнати с цветя естествено, с изключение на от фанатичната русофобка и американофилка и някогашна персонална преводачка на Тодор Живков Елена Поптодорова. Твърде допустимо е да бъде организиран нещо като Народен съд, след което ще бъдат настанени в комфортни килии в Софийския централен затвор, не като смрадливите такива, в които бяха настанени някогашната кметица на " Младост " Иванчева и заместничката и Биляна Петрова. След една година или нещо президентът Радев ще показва достойнство и ще ги помилва и те ще се отдръпват от политическия живот и ще се отдадат на писане на записки, само че неволите на Падишаха няма да свършат, той ще продължи да се влачи по съдилищата по отношение на всякакви зулуми при неговото ръководство. Красимир Гергов и някои други олигарси ще се разгласят за русофили и ще създадат съответните дарения на придвижването " Русофили " на Николай Малинов. Партията ГЕРБ ще стане бутикова, като тогавашната партия на Яни Янев, " Воля " на Марешки, Съюз на демократичните сили и царската партия Национална движение „Симеон Втори". Видни герберисти и някогашни комунисти от тази партия ще предадат подло някогашния си обичан водач, на който са се клели във честност, ще се разпилян като пилци, усетили над главите си сянката на ястреб и ще се присламчат към други партии.

Между другото Трета международна война няма да се развихри. Китай ще застане на страната на Русия, ще разгласи готовност и американците и западните им съдружници небрежно ще изискат помирение, по този начин както се случи през 1953г. по време на Корейската война, когато китайската войска се включи на страната на северокорейската войска. В опразнените американски бази краткотрайно ще се настанят съветски военни елементи, което Съединени американски щати и НАТО ще разгласят като окупация на България от Русия.

Така безславно ще завърши борбата на живот и гибел на Бойко Кравелити с Руската мечка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР