ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Хвала на такЪви преЦедатели!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Страхотна иновация презентира Караянчева през днешния ден. Шефката на Народното събрание, която крие премиера, както мустакат укривател партизански пълководец, сама предложи да го извикат в Народно събрание, заедно с Фандъкова, да говорели по случая със убитото от ток момче. Гениално.

Вместо да се чака опозицията да направи някакви пердложения, които ще водят със себе си обвинявания, упреци и заклинания с избирателен привкус, ръководещите сами предложиха това, което се чака да изиска опозицията, като навреме го отхвърлиха.

Така дебатът завърши преди да е почнал, Народното събрание продължаи напред към светли съдбини, тъкмо по сходство на футболните ни национали. Така министър председателят си остана в укритието, джипа или където там се спотайва, най-вече инспектирайки неща, от които не схваща. У Българска социалистическа партия депутатите несъмнено остана чувството, че са излъгани, само че в действителност всичко си е по правилник. На кого му пука за някакви усеща, щом нещата са покрити с мантията на закона.

Този метод несъмнено си желае патент, с цел да не му посегне пакостлива ръка, грабеща непозната интелектуална благосъстоятелност. В нашата бутикова общественост това си е метод от ранга на " Първата корекция " на презокеанските ни приятели.

Г-жа Караянчева сподели стратегическо мислене и голямо израстване в политически аспект. Наистина не е почтено оня глас, " наподобяващ гласа на премиера ", да сипе на ангро такива нелепи изказвания.

Хвала на такЪви преЦедатели!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР