ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Вигенин: Спокойно, с Байдън САЩ ще са по-предвидими и последователни към България

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" Още не е публично, само че спечелилият в изборите в Съединени американски щати към този момент е явен. Затова си разрешавам да споделя няколко думи по тематиката. Джо Байдън и Камала Харис ще имат тежката задача да затворят и да лекуват дълбоките рани на американското общество, които направиха Тръмп президент и които той държеше отворени, надявайки се още веднъж да го избутат до успеха ".

Това написа в профила си във Facebook зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин.

" Инстинктът за самозапазване сработи и отпред на Съединени американски щати ще застанат интелигентни, възпитани и способени хора. Това ще бъде временен мандат, може би финален късмет за връщане към естественото във всичките му измерения. Победата на демократите е опция и за Републиканската партия да прекара явлението Тръмп.

Прочетох безчет небивалици в последните месеци, само че за положително или за неприятно - умерено, за България съвсем нищо няма да се промени, като се изключи че ще има повече предвидимост и поредност в американската външна политика както в световен проект, по този начин и към нас. Българските ползи, в случай че са добре обосновани и съответно показани, ще срещнат схващане. Естествено, нищо не е толкоз просто, колкото наподобява в един фейсбук статус.

Неведнъж съм се шегувал с американски сътрудници, че Тръмп като типаж е доста подобен с ранния Борисов. И може би е кармата, с която заплащат за поддръжката си за него в годините. Но и краят на Борисов все по-ясно се обрисува на хоризонта, а превъзмогването на провалите също ще изисква съществено национално изпитание.

Защо въвличам Борисов ли? Защото българските проблеми се вземат решение от българите тук в България, а не там зад океана. Бъдете здрави и се пазете! ", приключва Вигенин
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР